Tilauskoulutuksemme tukevat perusopetuksen opetussuunnitelman käyttöönotossa ja toteuttamisessa sekä tarjoavat uusia näkökulmia ja ideoita opetustyöhön. Olemme vahvasti kiinni opetusalan ajankohtaisissa ilmiöissä ja tarjoamme tiedepohjaista koulutusta muun muassa hyvinvoivan oppimisyhteisön ja yhteisöllisen toimintakulttuurin kehittämiseen sekä oppimisen ja osaamisen arviointiin.
Utbildningen ger information om möjligheterna att utnyttja artificiell intelligens i planering och genomförande av undervisning.
Koulutus tarjoaa tietoa tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksista opetuksen suunnittelussa ja toteutuksessa.
Koulutuksessa perehdytään eri näkökulmista inklusiivisen toimintakulttuurin johtamiseen perusopetuksessa.
Koulutus antaa tukea ja välineitä yhteisopettajuuden toteuttamiseen ja sitä tukevan toimintakulttuurin edistämiseen perusopetuksessa.
Koulutus tarjoaa perusopetukselle uusia käytännön työkaluja kestävän kehityksen näkökulmien soveltamiseksi omaan opetustyöhön ja koulun tai kunnan yhteisten tavoitteiden asettamiseen.
Koulutus tukee perusopetuksen aineenopettajia ja antaa keinoja kielitietoiseen opetukseen oman oppiaineen näkökulmasta.
Koulutuksessa syvennytään opetuksen eriyttämiseen pedagogisena keinona, joka auttaa tukemaan moninaisia oppijoita.
Koulutuksessa perehdytään mahdollisuuksiin ja keinoihin tukea oppilaita ja opiskelijoita monipuolisesti oppimaan oppimisen, opiskelun sekä ajattelun taitojen kehittymisessä.
Koulutus antaa valmiuksia ohjata tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä soveltaa niitä opetuksessa.
Koulutus tukee kielitietoisen opetuksen ja suomi toisena kielenä -opetuksen kehittämistä ja toteuttamista.
Koulutus lisää ymmärrystä ja osaamista tunnistaa, kohdata ja tukea tuen tarpeisia oppijoita eri opetusasteilla.
Koulutuksessa perehdytään motivaatioon sekä keinoihin tukea oppilaiden ja opiskelijoiden motivaatiota ja opiskeluinnostusta.
Koulutuksessa pureudutaan koulun ja oppilaiden hyvinvoinnin eri osa-alueisiin, hyvinvoinnin edistämiseen ja ongelmien selättämiseen.
Koulutuksessa keskitytään ohjauksen toteuttamiseen ja suunnitteluun perusopetuksessa erityisesti luokanvalvojan tai -ohjaajan näkökulmasta.
Opetus- ja varhaiskasvatustyöhön suunnattu koulutus tukee lasten ja nuorten lääkehoitoon osallistuvaa henkilöstöä.
Webinaarisarja antaa opettajille ja ohjaajille välineitä kohdata kriisialueelta tulevia oppilaita ja tukea oppilaita koulunkäynnin arjessa.
Koulutus vahvistaa opettajien tietoja, valmiuksia ja osaamista elämys- ja taidepedagogisten menetelmien hyödyntämisestä osana opetus- ja kasvatustyötä.
Koulutuksessa perehdytään eriyttämiseen oppilaiden osallisuuden ja yhteenkuuluvuuden näkökulmasta. Koulutus kytkeytyy vahvasti koulun arkeen, ja sen lähtökohtana on työyhteisön oman osaamisen hyödyntäminen ja tukeminen.
Koulutus tarjoaa erityispedagogiikan kentän tuoreinta tietoa syrjään jäämisen riskissä olevien oppilaiden tukemiseen.
Valmennuksessa perehdytään siihen, millaisia muutoksia uudistuva perusopetuksen arviointi edellyttää paikalliseen opetussuunnitelmaan, ja annetaan käytännön työvälineitä arviointikäytänteiden kehittämiseen.
Koulutus tarjoaa keinoja opettajan ja oppilaan välisen kannustavan vuorovaikutuksen vahvistamiseen.
Koulutuksessa syvennytään kolmiportaisen tuen perusteisiin ja oppimisen tukeen omassa kouluyhteisössä ja opettajan työssä.
Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.
HY+ on täydennyskoulutukseen ja erilaisiin kehittämispalveluihin erikoistunut yhtiö, jossa työskentelee reilut 30 jatkuvan oppimisen ystävää. Toimimme yliopistollisen tutkimuksen ja työelämän välimaastossa yhdistäen parhaamme mukaan uuden oppimisen ja itsensä kehittämisen kysyntää ja tarjontaa. Me HY+:ssa koemme tekevämme merkityksellistä työtä yksilön, yhteiskunnan ja koko maailman hyväksi. Nautimme työstämme, ja sinä voit nauttia sen hedelmistä.
Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy
PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto