FI | SV | EN

Hyvinvointi ja terveys

Tilauskoulutuksissa keskitytään työyhteisön tarpeista nousevien terveyden ja hyvinvoinnin teemojen kehittämiseen. Räätälöidyn koulutusratkaisun avulla kehität organisaationne toimintamalleja ja palveluja sekä varmistat tasalaatuisen ja erinomaisen osaamisen valitusta teemasta.

Tarjoamme tilauskoulutuksia muun muassa terveysalan yrityksille ja organisaatioille. Tuemme terveydenhuollon, lääketieteen, farmasian ja ravitsemusalan substanssiosaamisen kehittämistä tuoreen, yliopistollisen tutkimustiedon avulla. Lisäksi tarjoamme organisaatioille räätälöityjä työhyvinvoinnin kehittämisratkaisuja.

Työhyvinvointi

Räätälöitävistä koulutusratkaisuistamme organisaationne saa taitoa ja valmiutta puuttua työntekijöiden kuormituksen, uupumisen ja pahoinvoinnin hälytysmerkkeihin. Kehität organisaatiotanne työyhteisönä, jossa työntekijöiden hyvinvoinnin tärkeys otetaan huomioon ja työhyvinvointia seurataan systemaattisesta.

Asiakastarinat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Tutustu myös avoimiin koulutuksiin

Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.