Meille töihin?

HY+ on Helsingin yliopiston rahastojen omistama yhtiö, jonka monipuoliset palvelut perustuvat akateemiseen osaamiseen. Tarjoamme kaikille vaikuttavaa, ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta ja kehittämistä. Noin 40 työntekijämme yhteisö on aikuiskoulutukseen erikoistunut joukko rautaisia ammattilaisia. Haluamme olla ensisijainen, näkyvin ja kiinnostavin yliopistollinen kouluttaja ja kehittäjä sekä tuulettaa koko yhteiskuntaa uusilla ajatuksilla ja huippututkimuksella.

Töitä opintojen ohelle? Tule mukaan HY+:n avustajapooliin!

Haemme 3–4 aktiivista opiskelijaa avustamaan Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+:n koulutuksiin. Avustajan työhön kuuluvat esimerkiksi luokkatilojen järjestelyt, materiaalien koonti ja kuljetukset, todistusten tekeminen ja muut koulutuksiin liittyvät avustavat tehtävät. Työt ovat tuntitöitä, ja toimeksiannot saa itse hyväksyä, joten ne on helppo sovittaa omien opintojen ohelle.

Jos kiinnostuit, lähetäthän CV:n ja lyhyen saatekirjeen mielellään saman tien osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi
Otamme sopivia henkilöitä pooliin välittömästi ja työt voivat alkaa heti. Yhteyshenkilönä avustajahaussa on Pia Vuorinen (pia.vuorinen@helsinki.fi).

Avoin hakemus

Jos innostuit työskentelystä HY+:ssa, lähetä avoin hakemus osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka tulee hakuun.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!