Meille töihin?

HY+ on Helsingin yliopiston rahastojen omistama yhtiö, jonka monipuoliset palvelut perustuvat akateemiseen osaamiseen. Tarjoamme kaikille vaikuttavaa, ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta ja kehittämistä. Noin 40 työntekijämme yhteisö on aikuiskoulutukseen erikoistunut joukko rautaisia ammattilaisia. Haluamme olla ensisijainen, näkyvin ja kiinnostavin yliopistollinen kouluttaja ja kehittäjä sekä tuulettaa koko yhteiskuntaa uusilla ajatuksilla ja huippututkimuksella.

 

International Business Coordinator

Etsimme innostuneeseen joukkoomme käytännöllistä tiimipelaajaa kansainvälisen vierailukonseptimme Univisitin koordinointiin sekä osatoteuttajaksi kansainvälisiin projekteihimme.​

Osallistut kansainvälisiin myyntiprosesseihimme. Pystyt tarvittaessa toimimaan vierailuryhmiemme vastuullisena ohjaajana ja esittelemään toimintaamme sujuvasti englanniksi. Aikaisempi yliopiston toiminnan tuntemus auttaa sinua tehtävään perehtymisessä.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, palveluliiketoiminnasta tai myyntitoiminnasta.​ Projektimainen työskentelyote on sinulle tuttua.​ Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on hyvä.​ Muu kielitaito katsotaan eduksi.​ Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää organisointikykyä, joustavuutta, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä.​ Työtapasi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.​ Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit ripeästi muuttuvissa ja joskus vaativissakin tilanteissa.​

Tarjoamme näköalapaikan akateemiseen koulutukseen. Pääset kollegoittesi kanssa kehittämään sekä kansainvälisten että kotimaisten yhteisöjen osaamista ja voit omassa roolissasi päästä vaikuttamaan maailman parantamiseen.​ Tehtävän sisältöä voidaan tarvittaessa räätälöidä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.​ Työpaikkasi sijaitsee Helsingin keskustassa.​ Tehtävä on aluksi vuoden määräaikaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marjaana Suutarinen.​ Soittoaika ma 15.1.2018 klo 12–13, puh. 050 448 8788. Kiinnostuitko?​ Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi ma 22.1.2018​ mennessä.

Avoin hakemus

Jos innostuit työskentelystä HY+:ssa, lähetä avoin hakemus osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka tulee hakuun.

Koulutukset

Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Laskutustiedot

Meistä

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!