Meille töihin?

HY+ on Helsingin yliopiston rahastojen omistama yhtiö, jonka monipuoliset palvelut perustuvat akateemiseen osaamiseen. Tarjoamme kaikille vaikuttavaa, ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta ja kehittämistä. Noin 40 työntekijämme yhteisö on aikuiskoulutukseen erikoistunut joukko rautaisia ammattilaisia. Haluamme olla ensisijainen, näkyvin ja kiinnostavin yliopistollinen kouluttaja ja kehittäjä sekä tuulettaa koko yhteiskuntaa uusilla ajatuksilla ja huippututkimuksella.

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen viestintään ja digitalisaatioon liittyviin koulutuspalveluihin

Viestinnän toimialan vetäjää/asiakkuuspäällikköä

Vastuualueisiin kuuluvat muun muassa kilpailijaseuranta, trendien ja toimintaympäristön seuraaminen sekä verkoston ja uusien tuotteiden kehittäminen viestinnän ja digitalisaation substanssialueella. Tehtävään valittu on vastuussa oman liiketoiminta-alueensa asiakkuuksien hallinnasta sekä budjetista ja tuloksesta. Lisäksi tehtäviin kuuluvat oman liiketoiminta-alueen tuotteiden myynti ja markkinointi sekä toimialan asiantuntijoiden koordinointi.

Roolissa tarvittava osaaminen ja kokemus

Työtapasi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja uusia mahdollisuuksia aktiivisesti etsivä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit joustavasti nopeasti muuttuvissa ja vaativissa tilanteissa.

Odotamme sinulta:

  • viestinnän täydennyskoulutusten liiketoiminnan kehittämistä
  • kattavaa kokemusta projekti- ja koordinointityöstä
  • näyttöjä digitaalisten koulutusten kehittämisestä
  • olet tottunut käyttämään ERP/CRM -ohjelmaa myynnin seurannassa ja raportoinnissa
  • sinut tunnetaan verkostoitujana, jolla on hyvät yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
  • myynnillistä työotetta
  • tiiminvetotaitoja

Tarjoamme näköalapaikan akateemiseen koulutukseen ja pääset kollegoittesi kanssa kehittämään Suomen huippuyritysten ja yhteisöjen osaamista. Tehtävän sisältöä voidaan tarvittaessa räätälöidä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Kärpijoki, puh. 050 311 6611. Soittoaika pe 10.5. klo 13‒14 ja ti 14.5. klo 10‒11. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi keskiviikkoon 22.5. mennessä.

 

Kansainvälinen koordinaattori

HY+ Oy:n kansainvälisessä tiimissä on tarjolla mielenkiintoinen määräaikainen tehtävä.

Kansainvälisen koordinaattorin vastuulla on erilaisten kansainvälisten projektien, hankkeiden ja vierailuiden koordinointi.

Sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta kansainvälisestä toiminnasta. ​Projektimainen työskentely on sinulle luontevaa.​ Kirjoitat ja puhut sujuvasti englannin kielellä.​ Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää organisointikykyä, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä.​ Työtapasi on itsenäinen ja oma-aloitteinen.​ Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä toimit joustavasti ja nopeasti muuttuvissa ja vaativissa tilanteissa.​

Työn aloitus mielellään ma 17.6. päättyen pe 20.12.2019. Työaika on noin 37,5 tuntia viikossa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.​

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Saadé, minna.saade@helsinki.fi. Hakemukset lähetetään osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi 29.5. mennessä.

 

Avoin hakemus

Jos innostuit työskentelystä HY+:ssa, lähetä avoin hakemus osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka tulee hakuun.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!