Meille töihin?

HY+ on Helsingin yliopiston rahastojen omistama yhtiö, jonka monipuoliset palvelut perustuvat akateemiseen osaamiseen. Tarjoamme kaikille vaikuttavaa, ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta ja kehittämistä. Noin 40 työntekijämme yhteisö on aikuiskoulutukseen erikoistunut joukko rautaisia ammattilaisia. Haluamme olla ensisijainen, näkyvin ja kiinnostavin yliopistollinen kouluttaja ja kehittäjä sekä tuulettaa koko yhteiskuntaa uusilla ajatuksilla ja huippututkimuksella.

Kehittämisen asiantuntija, viestintä

Haemme viestintäalan koulutusten tuottajaa viestinnän koulutusten teemaryhmäämme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vahvaa osaamista digitaalisen viestinnän alueelta sekä näkemystä ja osaamista viestinnän koulutustuotteiden tuotteistamisesta avoimille markkinoille ja räätälöityinä ratkaisuina. Eduksi katsomme noin viiden vuoden kokemuksen viestinnästä organisaatiossa. Toivomme myös kiinnostusta ja osaamista viestinnän kouluttamiseen.

Työtehtävä edellyttää erinomaisia verkostoitumis-, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme näköalapaikan akateemiseen koulutukseen ja mahdollisuuden kehittää Suomen ja kansainvälisten huippuyritysten sekä yhteisöjen osaamista.

Viestintä on yksi HY+:n päätuotealueista. Kehitämme yksilöiden ja organisaatioiden viestintäosaamista avointen koulutusten ja asiakaskohtaisten toimeksiantojen kautta.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään torstaina 26.4. osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi.

Lisätietoja: ke 11.4. klo 14–16, ke 18.4. klo 9–11 ja ma 23.4. klo 14–16, Minna-Maija Salomaa, 050 388 0684.

Avoin hakemus

Jos innostuit työskentelystä HY+:ssa, lähetä avoin hakemus osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka tulee hakuun.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Laskutustiedot

Meistä

Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille


Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!