Meille töihin?

HY+ on Helsingin yliopiston rahastojen omistama yhtiö, jonka monipuoliset palvelut perustuvat akateemiseen osaamiseen. Tarjoamme kaikille vaikuttavaa, ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta ja kehittämistä. Noin 40 työntekijämme yhteisö on aikuiskoulutukseen erikoistunut joukko rautaisia ammattilaisia. Haluamme olla ensisijainen, näkyvin ja kiinnostavin yliopistollinen kouluttaja ja kehittäjä sekä tuulettaa koko yhteiskuntaa uusilla ajatuksilla ja huippututkimuksella.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen IT-asiantuntijaa

Vastuullasi on yrityksemme digitaalisuuden kehittäminen, ERP-palvelun (NetSuite) ylläpitäminen ja jatkokehittäminen sekä tietosuoja-asiat. Lisäksi vastaat laitehankinnoista ja toimit yhteyshenkilönä Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskukseen. Pääset kehittämään järjestelmiä ja prosesseja monipuolisesti yhdessä verkostosi kanssa (toimittajat, asiakkaat, oma henkilöstö).

Sinulla on muutaman vuoden kokemus ERP, CRM ja/tai taloushallinnon ohjelmistojen ylläpidosta ja kehittämisestä. Työtapasi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja uusia mahdollisuuksia aktiivisesti etsivä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä toimit joustavasti nopeasti muuttuvissa ja vaativissa tilanteissa. Omaat aiempaa kokemusta yritystalouden sekä myynnin järjestelmistä ja osaat tuottaa informaatiota järjestelmistä niin myynnin, markkinoinnin kuin talouden tarpeisiin.

Tarjoamme näköalapaikan akateemiseen koulutukseen ja pääset kollegoittesi kanssa kehittämään Suomen huippuyritysten ja yhteisöjen osaamista. Tehtävän sisältöä voidaan tarvittaessa räätälöidä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Päivi Karjalainen, puh. 040 510 4419. Soittoaika pe 15.3. ja ti 19.3. klo 13-14. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi perjantaihin 22.3. mennessä.

Avoin hakemus

Jos innostuit työskentelystä HY+:ssa, lähetä avoin hakemus osoitteeseen hyplus-rekrytointi@helsinki.fi. Olemme sinuun yhteydessä heti, kun sopiva paikka tulee hakuun.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!