Työ tekijäänsä opettaa, sanotaan. Aina se ei kuitenkaan riitä. Työelämä ja sen asettamat vaatimukset muuttuvat kovaa vauhtia. Pysyttele siis askelen edellä.

Kyllä, haluan lisää tietoa näistä aloista!

Merkitse sinua kiinnostavat koulutusalat, täytä yhteystietosi ja lähetä. Saat noin kerran kuukaudessa HY+Viestin, johon on koottu tuoreinta täsmätietoa oman alasi koulutuksista ja ilmiöistä.

Antamasi tiedot tallennetaan HY+markkinointirekisteriin (Rekisteriseloste), eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Koulutukset

Laskutustiedot