FI | SV | EN

Viestintä ja vuorovaikutus

Vahvista organisaation tulosta, tehokkuutta ja työhyvinvointia vaikuttavalla viestinnällä. Työyhteisön jäsenten hyvistä vuorovaikutus- ja viestintätaidoista hyötyy koko organisaatio. 

Tarjoamme räätälöityjä valmennuksia kaikista viestinnän osa-alueista. Viestinnän koulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja pohjautuvat tutkittuun tietoon. Voit myös kysyä räätälöityä toteutusta viestinnän täydennyskoulutusten avoimesta tarjonnasta.

Vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Työyhteisön jäsenten hyvistä vuorovaikutus- ja viestintätaidoista hyötyy koko organisaatio. Tilauskoulutustemme avulla kehität esihenkilöiden, johdon ja muiden työntekijöiden vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, jolloin sisäinen yhteistyö vahvistuu ja organisaation toiminta tehostuu.

Asiakastarinat

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Tutustu myös avoimiin koulutuksiin

Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.