FUTUREX – Future Experts

Korkea-asteen koulutukseen kehitettiin uusia toimintatapoja, joita ei vielä oltu tutkittu monitieteisestä näkökulmasta käsin. Futurex-projekti vastasi valtakunnalliseen tarpeeseen tarkastelemalla koulutusmallien toimivuutta ja kriittisiä menestystekijöitä etsimällä toimivia käytäntöjä työelämässä tapahtuvan koulutuksen toteuttamiseen.

Futurex-projektin tavoitteena oli

1. Löytää keskeisiä lähitulevaisuuden kompetenssialueita ja tunnistaa toimialoja, joilla korkea-asteen oppisopimustyyppistä koulutusta voidaan hyödyntää
2. Mallintaa kompetenssien rakentamista, koulutuksen suunnittelua ja toteutusta, osaamisen osoittamistapoja ja oppimistulosten arviointia
3. Tuottaa materiaaleja, koulutusta, seminaareja ja malleja työpaikoilla tapahtuvaan ohjaukseen sekä
4. Rakentaa laatujärjestelmää korkea-asteen oppisopimustyyppiseen koulutukseen.

Projekti tarjosi koulutuksen järjestäjille, ohjaajille ja muille työelämän eri organisaatioille seminaareja sekä täydennyskoulutusta. Hanke päättyi 31.12.2012.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!