Start-up and Spin-off Factory

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy, Turun ammattikorkeakoulu, Helsingin yliopisto ja Lappeenrannan teknillinen yliopisto ovat käynnistäneet yhteistyössä Start-up and Spin-off Factory -hankkeen, jonka keskeisin tehtävä on kehittää ja ottaa käyttöön innovatiivisille ja kasvuhakuisille yrityksille tarkoitettu liiketoiminnan kiihdytysohjelma. Etelä-Suomeen sijoittuvan ohjelman avulla halutaan mahdollistaa yritysten nopea kansainvälinen kasvu.

Hankkeessa kehitetään pysyvä yritysten kiihdytysmalli sekä kiihdyttämö, jonka toiminta pilotoidaan ja tuotteistetaan. Hankkeen avulla luodaan ja käynnistetään yrityskiihdyttämölle aktiivinen kansainvälinen sijoittajaverkosto sekä rakennetaan kansainvälinen kehitysyhtiöiden, tutkimus- ja oppilaitosten sekä yrityshautomoiden partneriverkosto.

Haku ensimmäiselle kiihdyttämökierrokselle 4.11 mennessä http://www.venturegym.fi/