HoivaRekry – Hoiva-alan resurssoinnin tehostaminen

Hoivarekry-hankkeessa parannettiin työn kannattavuutta ja helpotettiin samalla resursointia uudella toimintamallilla Profilointityökalun avulla.

Kehittäminen tapahtui esimiesvalmennuksessa (HoivaJet), joka alkoi syksyllä 2008.

Hankkeessa järjestettiin kehittämistyöpajoja kaksi kertaa vuodessa, joihin kutsuttiin asiantuntijoita, viranomaisia, luottamushenkilöitä ja muita hoiva-alan kehittämisestä kiinnostuneita.

HoivaRekry esitteli esimiesvalmennuksensa kehittämishankkeet avointen ovien tilaisuuksissa 26.4. ja 24.5.2010. Hankkeen loppuseminaari pidettiin 19.10.2010. Hanke päättyi 31.12.2010.

Hankkeen blogi: Päättöseminaarin aineisto ja keskustelua HoivaRekry-hankkeesta