Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

LUMA-toiminta Päijät-Hämeen alueen voimavaraksi

LUMA-toiminta Päijät-Hämeen alueen voimavaraksi -hankkeessa rakennettiin monitieteistä ja -alaista yhteistyöverkostoa Päijät-Hämeen alueen koulutoimijoiden ja elinkeinoelämän edustajien välille. Hankkeessa luotiin toimintamalli yritysten, oppilaitosten ja organisaatioiden väliseen yhteistyöhön ja kehitettiin sähköinen ideapakki yritysten, oppilaitosten ja muiden organisaatioiden LUMA-yhteistyön käynnistämisen tueksi. Hanke päättyi 28.2.2015.

Häiriö sivustolla