Räätälöitävien koulutusratkaisujemme avulla organisaationne saa kilpailuetua laadukkaiden, kestävien ja vastuullisten ateriapalvelujen toteuttamisesta. Järjestämme tilauskoulutusta muun muassa erityisruokavalioiden ja ruokasuositusten huomioimisesta ravitsemussuunnittelussa ja ruokailujärjestelyissä.
Verkkokoulutus paneutuu siihen, miten ravitsemus vaikuttaa aivoterveyteemme.
Koulutus tukee ruokakasvatuksellista sisältöosaamista ja pedagogista ammattitaitoa sekä varhaiskasvatusyksikön ruokakasvatuksen toimintamallien kehittämistä.
Onko tavoitteenasi kehittää organisaatiosi ateriapalveluita entistä asiakaslähtöisemmäksi, ajanmukaiseksi palvelukokonaisuudeksi?
Tämän koulutuksen avulla kehität ikääntyneiden ruokailua ja ruokapalveluja entistä monipuolisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi palvelukokonaisuudeksi.
Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.
HY+ on täydennyskoulutukseen ja erilaisiin kehittämispalveluihin erikoistunut yhtiö, jossa työskentelee reilut 30 jatkuvan oppimisen ystävää. Toimimme yliopistollisen tutkimuksen ja työelämän välimaastossa yhdistäen parhaamme mukaan uuden oppimisen ja itsensä kehittämisen kysyntää ja tarjontaa. Me HY+:ssa koemme tekevämme merkityksellistä työtä yksilön, yhteiskunnan ja koko maailman hyväksi. Nautimme työstämme, ja sinä voit nauttia sen hedelmistä.
Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy
PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto