FI | SV | EN

Ikääntyneen ravitsemus ja ruokapalvelut

Tämän koulutuksen avulla kehität ikääntyneiden ruokailua ja ruokapalveluja entistä monipuolisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi palvelukokonaisuudeksi.

Tiedätkö ikääntyneiden ihmisten ravitsemussuositukset ja osaatko arvioida asiakkaidesi ravitsemustilan? Miten ateriasuunnittelussa huomioidaan ikääntyneiden erityistarpeet? Haluatko, että yrityksesi palvelut pohjautuvat ravitsemusalan uusimpaan tietoon?

Tässä koulutuksessa osallistujat päivittävät tietonsa ikääntyneiden ravitsemussuosituksista ja saavat valmiuksia arvioida asiakkaiden ravitsemustilaa ja keskeisiä ravitsemuksellisia haasteita. Koulutus on suunnattu yksityisille ja julkisille ikääntyneiden asumis-, hoiva- ja ruokapalveluiden tuottajille.

Koulutus antaa välineitä ikääntyneiden ruokailun ja ruokapalveluiden kehittämiseksi entistä monipuolisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi palvelukokonaisuudeksi uusimpaan asiantuntijatietoon pohjautuen.

Sisältöjä

  • Ikääntyneiden ravitsemussuositukset
  • Ikääntyneen ihmisen ravitsemustilan arviointi
  • Ruokailun toteuttaminen
  • Ravitsemuslaatu ikääntyneiden ruokapalveluissa

Koulutus rakennetaan asiakkaan tarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi. Se voi muodostua esimerkiksi kahdesta lähipäivästä, ennen lähipäivinä tehtävästä oman organisaation palveluiden kehittämisen kartoituksesta ja lähipäivien välissä tehtävästä ruokapalveluiden kehittämissuunnitelmasta. Sisällöt täsmennetään yhdessä siten, että keskiössä ovat asiakkaan organisaation tarpeet.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kirsi Lindqvist
050 588 0750
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Kirsi Lindqvist
050 588 0750
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Miten koulutus voi tukea johtajuuden syvää päätyä?
Tammikuussa 2023 käynnistimme OPH:n rahoittaman uudenlaisen opetus- ja kasvatusalan johtajuuskoulutuksen, Johtajuus-liven. Sen tavoitteena oli antaa […]
Ravitsemustieto auttaa tukemaan aivojen terveyttä
Ravitsemuksen merkitys terveyteemme ja erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyyn on kiistaton tosiasia, ja ruokavalion vaikuttavat mekanismit esimerkiksi […]
HY+digiaamu: Ratkaisukeskeisyys on tulevaisuuden tekijän metataito
Työelämän muutokset haastavat meitä uudistumaan yksilöinä ja organisaatioina. Perinteinen ongelmakeskeinen ajattelu ei useinkaan enää auta, […]