Koronavirustilanteen vaikutus koulutuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä, viranomaisten suosituksia ja Helsingin yliopiston ohjeistusta. Päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista koulutustemme järjestämiseen tälle sivulle >>

FI | SV | EN

Ateriapalveluiden kehittäminen

Onko tavoitteenasi kehittää organisaatiosi ateriapalveluita entistä asiakaslähtöisemmäksi, ajanmukaiseksi palvelukokonaisuudeksi?

Koulutuksen avulla lisätään henkilöstön valmiutta kehittää ateriapalveluita ja huomioida esimerkiksi vastuullisuuden näkökulmia ja ruoan terveysvaikutuksia sekä vahvistetaan heidän osaamistaan ruokakolmiomallin toteuttamisesta. Tavoitteena on, että osallistujat saavat koulutuksesta valmiuksia sekä ateriapalveluiden eri osa-alueiden yleiseen kehittämiseen että konkreettisia työvälineitä ruokalistasuunnitteluun ja aterioiden valmistukseen ja jakeluun.

Sisältöjä

  • Ruokavalintojen vastuullisuuden näkökulmia
  • Ravitsemus sairauksien ennaltaehkäisyssä ja osana sairauksien hoitoa
  • Ruokakolmio kehittämisen lähtökohtana

Koulutus voidaan räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin yleisistä, ajankohtaisista teemoista, kuten ruokavalintojen kestävyydestä ja vastuullisuudesta, tai esimerkiksi jostakin erityisruokavalioista, kuten vegaaniruokavaliosta, ikääntyneiden ruokavaliosta tai tiettyjen sairauksien edellyttämistä erityisruokavalioista.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kirsi Lindqvist
050 588 0750
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Kirsi Lindqvist
050 588 0750
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

ProViestijä-koulutusohjelma viestintätyössä kehittymisen tukena
HY+:n ProViestijä-koulutusohjelmaan on osallistunut vuosien varrella jo lähes 800 viestinnän parissa työskentelevää, ja se käynnistyy […]
HY+digiaamu: Paluu toimistolle – työhyvinvoinnin merkitys poikkeusolojen jälkeen
Mitä paluu lähityöskentelyyn ja uudenlaiseen normaaliin tarkoittaa työhyvinvoinnin näkökulmasta? Mitä asioita tulisi huomioida työhyvinvoinnin vahvistamisessa? […]
Sovittelulla täydet tehot irti työpaikan konflikteista
Jokainen, joka on koskaan joutunut konfliktiin, tietää kuinka kipeästi ristiriita kalvaa sydänalassa. Meillä kaikilla on […]

Koronavirustilanteen vaikutus koulutuksiimme
Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä, viranomaisten suosituksia ja Helsingin yliopiston ohjeistusta. Päivitämme tietoa koronavirustilanteen vaikutuksista koulutustemme järjestämiseen tälle sivulle >>