FI | SV | EN

Ateriapalveluiden kehittäminen

Onko tavoitteenasi kehittää organisaatiosi ateriapalveluita entistä asiakaslähtöisemmäksi, ajanmukaiseksi palvelukokonaisuudeksi?

Koulutuksen avulla lisätään henkilöstön valmiutta kehittää ateriapalveluita ja huomioida esimerkiksi vastuullisuuden näkökulmia ja ruoan terveysvaikutuksia sekä vahvistetaan heidän osaamistaan ruokakolmiomallin toteuttamisesta. Tavoitteena on, että osallistujat saavat koulutuksesta valmiuksia sekä ateriapalveluiden eri osa-alueiden yleiseen kehittämiseen että konkreettisia työvälineitä ruokalistasuunnitteluun ja aterioiden valmistukseen ja jakeluun.

Sisältöjä

  • Ruokavalintojen vastuullisuuden näkökulmia
  • Ravitsemus sairauksien ennaltaehkäisyssä ja osana sairauksien hoitoa
  • Ruokakolmio kehittämisen lähtökohtana

Koulutus voidaan räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin yleisistä, ajankohtaisista teemoista, kuten ruokavalintojen kestävyydestä ja vastuullisuudesta, tai esimerkiksi jostakin erityisruokavalioista, kuten vegaaniruokavaliosta, ikääntyneiden ruokavaliosta tai tiettyjen sairauksien edellyttämistä erityisruokavalioista.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kirsi Lindqvist
050 588 0750
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Kirsi Lindqvist
050 588 0750
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Ravitsemustieto auttaa tukemaan aivojen terveyttä
Ravitsemuksen merkitys terveyteemme ja erilaisten sairauksien ennaltaehkäisyyn on kiistaton tosiasia, ja ruokavalion vaikuttavat mekanismit esimerkiksi […]
HY+digiaamu: Ratkaisukeskeisyys on tulevaisuuden tekijän metataito
Työelämän muutokset haastavat meitä uudistumaan yksilöinä ja organisaatioina. Perinteinen ongelmakeskeinen ajattelu ei useinkaan enää auta, […]
Työyhteisön neljä tärkeää kehittämiskohdetta
Blogiteksti on julkaistu alun perin 29.4.2019 ja päivitetty 28.4.2023. Työyhteisön kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää, sillä […]