FI | SV | EN

Ateriapalveluiden kehittäminen

Onko tavoitteenasi kehittää organisaatiosi ateriapalveluita entistä asiakaslähtöisemmäksi, ajanmukaiseksi palvelukokonaisuudeksi?

Koulutuksen avulla lisätään henkilöstön valmiutta kehittää ateriapalveluita ja huomioida esimerkiksi vastuullisuuden näkökulmia ja ruoan terveysvaikutuksia sekä vahvistetaan heidän osaamistaan ruokakolmiomallin toteuttamisesta. Tavoitteena on, että osallistujat saavat koulutuksesta valmiuksia sekä ateriapalveluiden eri osa-alueiden yleiseen kehittämiseen että konkreettisia työvälineitä ruokalistasuunnitteluun ja aterioiden valmistukseen ja jakeluun.

Sisältöjä

  • Ruokavalintojen vastuullisuuden näkökulmia
  • Ravitsemus sairauksien ennaltaehkäisyssä ja osana sairauksien hoitoa
  • Ruokakolmio kehittämisen lähtökohtana

Koulutus voidaan räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin yleisistä, ajankohtaisista teemoista, kuten ruokavalintojen kestävyydestä ja vastuullisuudesta, tai esimerkiksi jostakin erityisruokavalioista, kuten vegaaniruokavaliosta, ikääntyneiden ruokavaliosta tai tiettyjen sairauksien edellyttämistä erityisruokavalioista.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

HY+:n yhteistyö Sharjan emiraatissa jatkuu – varhaiskasvatuksen koulutusohjelma tähtää moniammatilliseen yhteistyöhön
Sharjah Education Academy (SEA) on käynnistänyt uuden varhaiskasvatuksen Early Childhood Education Certification (ECEC) -ohjelman toteutuksen, […]
HY+digiaamu: Kestävää hyvinvointia yhdessä – hyvän työelämän puolesta
Tutkimusten mukaan työpaikoista menestyneimpiä ovat sellaiset, joissa ruokitaan myönteisiä tunteita ja synnytetään hyvää toinen toiselle, eli kannustetaan […]
Miten koulutus voi tukea johtajuuden syvää päätyä?
Tammikuussa 2023 käynnistimme OPH:n rahoittaman uudenlaisen opetus- ja kasvatusalan johtajuuskoulutuksen, Johtajuus-liven. Sen tavoitteena oli antaa […]