FI | SV | EN

Onnistuneen muutoshankkeen läpimenon varmistaminen

Nopeasti muuttuva toimintaympäristö edellyttää uusia toimintatapoja, työkulttuuria ja johtamiskyvykkyyksiä organisaatioilta. Onko vastuullasi muutoksen johtaminen? Tämä uutuuskoulutus on tarkoitettu muutosta hakevien ja toteuttavien organisaatioiden ja yritysten johtamistehtävissä toimiville, jotka vastaavat muutoksen läpiviennistä ja toimeenpanosta.

Ajankohta

25.3.–5.6.2024

Toteutustapa
Monimuoto
Paikka
Helsinki
Hinta
3 000  (+alv/vat 24%)
(yht. 3 720 )

Uutuuskoulutus muutoksen toteuttamisesta!

Organisaatioiden tulee asettaa asiakas yhä vahvemmin keskiöön ja kehittää toimintaansa palvelemaan entistä paremmin asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Toiminnan läpinäkyvyydestä ja ennakoivasta kehittämisestä on tullut organisaation tehokkuuden ja sujuvien toimintaprosessin mahdollistajia. Onnistunut muutosmatka edellyttää tasapainon löytämistä johtamiskäytäntöjen, toimintakulttuurin, työkalujen ja prosessien kehittämisen osalta.

HYÖDYT

Koulutuksen jälkeen 

  • pystyt käynnistämään ja läpiviemään onnistuneita muutosmatkoja, joiden avulla ratkaistaan organisaatiosi kehitystavoitteita
  • osaat tunnistaa ja välttää muutoshankkeiden yleisimmät karikot
  • ymmärrät muutoshankkeiden johtamisen tärkeyden ja osaat myös soveltaa parhaita käytäntöjä.

Koulutuksen aikana jokaiselle opiskelijalle tuotetaan oman osaamisen kehittämissuunnitelma, joka on työkalu suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen kehittymiseen. Koulutus ja sen aikana tehtävät harjoitukset edistävät konkreettisesti oman organisaation muutoshanketta. 

Koulutuksen aikana sovellat oppimaasi omassa organisaatiossasi ja opit muilta vastaavassa tilanteessa olevilta kollegoiltasi. Koulutus rakentaa valmiuksia koko organisaatiollesi juurruttaa pysyvää muutosta toimintakulttuurin, työkalujen ja prosessien uudistamiseksi. 

KENELLE

Koulutus on tarkoitettu muutosta hakevien ja toteuttavien organisaatioiden ja yritysten avainhenkilöille, jotka vastaavat muutoksen läpiviennistä ja toimeenpanosta. Toimit organisaatiosi ylimmässä johdossa tai vastaat muilta osin muutoshankkeiden suunnittelusta, läpiviennistä ja hyötyjen saavuttamisesta. Voit myös toimia avainhenkilönä mahdollistamassa muutoksen toteuttamista ja seurantaa.    

Koulutus soveltuu erilaisten muutoshankkeiden läpimenon tukemiseen kuten asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittämiseen, ekosysteemihankkeiden onnistumisen varmistamiseen, digitalisaation ja tekoälyn mahdollisuuksien parempaan hyödyntämiseen, tiimityön kehittämiseen, fuusiotilanteisiin, järjestelmäkehityshankkeisiin, kulttuurimuutoksen synnyttämiseen, strategian toimeenpanon vauhdittamiseen sekä ketterien ja proaktiivisten toimintamallien omaksumiseen.

TOTEUTUSTAPA JA SISÄLTÖ

Koulutus kestää 3 kk. Se sisältää kaksi lähipäivää: 25.3. ja 5.6. Lähikoulutusten välissä järjestetään kolme verkkokoulutusta, joiden lisäksi koulutukseen sisältyy omaan työhön liittyviä välitehtäviä.    

Koulutus rakentuu viidestä kokonaisuudesta:

  1. Johdanto muutosvoimista ja onnistuneen muutosmatkan edellytyksistä 
  2. Miten erilaisia menetelmiä ja työkaluja sovelletaan käytäntöön muutosmatkan aikana
  3. Muutosmatkan käynnistäminen: huomioitavia asioita
  4. Muutosmatkan käynnissä pitäminen ja muutoksiin reagointi
  5. Muutoksen vieminen maaliin, ylläpito sekä jatkokehitys

Koulutuksen rakenne (klikkaa kuvaa suuremmaksi)

KOULUTTAJA

Muutosvalmentaja Esa Keränen toimii LähiTapiola Palvelut Oy:n hanketoimistopalvelut-tiimin vetäjänä. Vastuualueenaan hänellä on  LähiTapiolan ketterän kehityksen, portfolion hallinnan ja hankkeiden hallinnan mallien kehittäminen ja tukeminen. 

Esa Keräsellä on laaja kokemus erilaisten muutoshankkeiden läpiviennistä ja niiden tukemisesta eri organisaatioissa.
 

Ilmoittautuminen
Ajankohta

25.3.–5.6.2024

Hinta
3 000  (+alv/vat 24%)
(yht. 3 720 )

!

Ilmoittaudu viimeistään 10.3.2024.

Ota yhteyttä
Kimmo Kärpijoki
+358 50 311 6611
kimmo.karpijoki@hyplus.fi
Anja Loikkanen
+358 50 588 0754
anja.loikkanen@hyplus.fi

Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista