FI | SV | EN

Kehittämisprojektien johtaminen asiantuntijatyössä

Projektit ja hankkeet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kehittää uusia ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin ja edistää organisaation tavoitteiden saavuttamista. Asiantuntijatyössä projektityöskentely edellyttää kykyä hallita monimutkaisia prosesseja, soveltaa erityisosaamista käytännössä ja johtaa monialaisia tiimejä kohti yhteisiä tavoitteita.

Ajankohta

10.10.–12.12.2024

Toteutustapa
Verkkokoulutus
Paikka
Verkossa
Hinta
890  (+alv/vat 24%)
(yht. 1 103,60 )

Tavoite ja hyödyt 

Kehittämisprojektien johtaminen asiantuntijatyössä -koulutuksen tavoitteena on perehdyttää kehittämisprojektien johtamiseen tarvittaviin taitoihin muuttuvassa työympäristössä asiantuntijatyön näkökulmasta. Koulutuksen jälkeen tunnet kehittämisprojektien peruslähestymistavat sekä osaat soveltaa dialogisen toiminnan kehittämisen periaatteita omissa kehittämisprojekteissasi. Koulutukseen sisältyy myös kouluttajan henkilökohtainen palaute kehittämissuunnitelmastasi. 

Kohderyhmä

Koulutus on sinulle, joka osallistut asiantuntijatyössäsi kehittämisprojektien suunnitteluun, koordinointiin ja ohjaamiseen.

Sisältö

  • lähestymistapoja kehittämisprojekteihin
  • kehittämisprojektin suunnittelu
  • kehittämisprojektin johtaminen

Toteutus

Koulutus koostuu kolmesta puolipäiväisestä etäkoulutuspäivästä. Koulutuspäivät ovat vuorovaikutteisia, ja niihin sisältyy ennakko- ja välitehtäviä sekä henkilökohtaista kehittämissuunnitelman sparrausta.

Aikataulu

1. koulutuspäivä 10.10.2024 klo 9-12 
2. koulutuspäivä 14.11.2024 klo 9-12 
3. koulutuspäivä 12.12.2024 klo 9-12

Kouluttaja  

 

Riku Oksman on kiitetty kouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus kouluttamisesta erilaisissa organisaatioissa. Hän on perehtynyt erityisesti projekti- ja salkkujohtamiseen sekä organisaatioiden toiminnan ja rutiinien kehittämiseen. Koulutustyössään hän suosii erilaisia vuorovaikutteisia ja fasilitoivia menetelmiä. 

Koulutustaustaltaan Riku on kauppatieteiden tohtori Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Johtamisen laitokselta. Rikun väitöskirjan aiheena oli projektijohtamisen käytännöt suomalaisessa tv- ja elokuvatuotannossa. Hän on myös tuntiopettaja Aalto-yliopiston Avoimessa yliopistossa sekä Projektivarikko Oy:n toimitusjohtaja.

Ilmoittautuminen
Ajankohta

10.10.–12.12.2024

Hinta
890  (+alv/vat 24%)
(yht. 1 103,60 )

!

Ilmoittaudu viimeistään 20.9.2024.

Ota yhteyttä
Hannu Niemelä
+358 50 4392416
hannu.niemela@hyplus.fi


Tämä koulutus on räätälöitävissä organisaatiollesi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin
Ajankohtaista