Johtamisen, esimiestyön ja työyhteisön kehittämisen valmennukset organisaatioille

Hyvä ja moderni johtaminen näkyy organisaation henkilöstön ja asiakkaiden tyytyväisyytenä. Moderni johtaja on valmentaja, joka sytyttää työyhteisössä innostuksen työhön ja organisaation kehittämiseen sekä saa porukan puhaltamaan yhteen hiileen. Mutta miten tähän päästään? Miten kehittyisin itse modernina johtajana? Miten rakennetaan toimiva työyhteisö, joka työskentelee yhteisten päämäärien saavuttamiseksi? Millaisilla osallistavilla työtavoilla saadaan organisaatio menestysmatkalle?

Asiakaslähtöisesti räätälöity koulutus tai valmennus on paras ratkaisu silloin, kun työyhteisössä halutaan oppia lisää tietyistä johtamisen osa-alueista tai kehittää isoja tiimejä tai koko organisaatiota samanaikaisesti.

Tutustu koulutuksiin ja valmennuksiin, joita olemme viime aikoina toteuttaneet asiakkaillemme.

Kun kyseessä on yksittäisten henkilöiden osaamisen kehittäminen, kannattaa tutustua avoimiin johtamisen ja henkilöstön kehittämisen koulutuksiin ja valmennuksiin.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Marianne Terkki-Mallat

Asiakkuuspäällikkö
Johtaminen ja ohjaus
050 415 0520
marianne.terkki-mallat @helsinki.fi

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!