Johtamisen, esimiestyön ja työyhteisön kehittämisen koulutukset organisaatioille

Nykyaikainen ja hyvä johtaminen näkyy sekä organisaation työntekijöiden että sen asiakkaiden tyytyväisyydessä. Moderneista johtajista on kehittynyt valmentajia, jotka osaavat motivoida henkilöstöä ja saavat koko yhteisön puhaltamaan yhteen hiileen. Mutta miten tähän päästään? Miten rakentaa toimiva työyhteisö, joka työskentelee yhteisten päämäärien saavuttamiseksi? Millaisia osallistavia työtapoja voidaan käyttää, jotta saadaan aikaan muutosta ja uudistumista organisaation matkalla menestykseen?

Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan räätälöity asiakaskohtainen koulutus ja valmennus on paras vaihtoehto silloin, kun työyhteisö kaipaa vahvistusta johonkin tiettyyn osaamisalueeseen tai kun on tarve kouluttaa isompia tiimejä tai vaikka koko organisaatio samanaikaisesti. Tutustu koulutuksiin ja valmennuksiin, joita olemme viime aikoina toteuttaneet asiakkaillemme.

Kun kyseessä on yksittäisten henkilöiden osaamisen kehittäminen, kannattaa tutustua avoimiin johtamisen ja henkilöstön kehittämisen koulutuksiin ja valmennuksiin.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Marianne Terkki-Mallat

Asiakkuuspäällikkö
050 415 0520
marianne.terkki-mallat @helsinki.fi

Kimmo Kärpijoki

Senior Sales Executive
050 311 6611
kimmo.karpijoki @helsinki.fi

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!