Johtamisen, esimiestyön ja työyhteisön kehittämisen valmennukset organisaatioille

Nykyaikainen johtaminen antaa organisaatiolle mahdollisuuden tehdä hyvää tulosta yhdessä. Hyvä johtaminen näkyy sekä työntekijöiden että asiakkaiden tyytyväisyydessä. Moderneista johtajista on kehittynyt valmentajia, jotka motivoivat ja saavat koko tiimin toimimaan yhdessä. Tähän tarvitaan myös erilaisia ohjauksellisia tapoja ja ymmärrystä oppimisesta.

Tarjoamme esimiehille, johtajille ja henkilöstön kehittämistehtävissä toimiville koulutuksia ja valmennuksia, jotka tukevat organisaation uudistumista, kilpailukykyä ja asiantuntijuuden kasvua. Teemme alla olevista teemoista eri pituisia ja muotoisia asiakaskohtaisia toteutuksia.

Katso myös johtamisen ja organisaation kehittämisen avoin tarjontamme kootusti täältä.

Tutustu koulutuksiin ja valmennuksiin, joita olemme viime aikoina toteuttaneet asiakkaillemme.

Kiinnostuitko yhteistyöstä?

Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Marianne Terkki-Mallat

Asiakkuuspäällikkö