RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET YRITYKSILLE

Jokainen yritys, työyhteisö ja organisaatio on ainutlaatuinen. Voidaksemme aidosti ja mahdollisimman tehokkaasti auttaa yksittäistä työyhteisöä tai organisaatiota, tarjoamme avointen koulutusten ja valmennusten ohella myös asiakaskohtaisia eli räätälöityjä koulutus- ja kehittämisratkaisuja organisaatioille. Tutustu koulutuksiin ja valmennuksiin, joita olemme viime aikoina toteuttaneet asiakkaillemme. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä.

Räätälöity koulutus tai valmennus on nimensä mukaisesti käsintehtyä, kertaluonteista ja kohdennettua. Koulutuksen sisältö, taso, toteutus sekä laajuus suunnitellaan yhdessä siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti. Räätälöidyssä toteutuksessa keskitytään tilaajalle keskeisiin kehittämiskohtiin, jolloin koulutus ja siihen tehdyt investoinnit tulevat parhaiten hyödynnetyiksi. Räätälöity koulutus on paras keino kehittyä täsmälleen juuri siinä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Tehdään muutos yhdessä.

Asiakaskohtaisissa koulutuksissa ja valmennuksissa käytössänne on kymmeniä kiinnostavia Helsingin yliopiston tieteenaloja. Tavallisimmin organisaatiot kaipaavat apua esimerkiksi ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämiseen, modernin johtamisen ja digitaalisuuteen painottuvan esimiestyöskentelyn vahvistamiseen sekä organisaation kulttuurin rakentamiseen.

Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme sen – ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!