Jatkuvan oppimisen ratkaisut yrityksille

HY+ yhdistää Helsingin yliopiston ajankohtaisen tutkimustiedon käytännön työelämään. Autamme yrityksiä, organisaatioita ja työyhteisöjä kohti parempaa tulosta, kilpailukykyä ja hyvinvoivaa henkilöstöä jatkuvan oppimisen ratkaisujen avulla.

Suunnitteluapua kehittämisratkaisuihin

Yrityksille ja organisaatioille räätälöitävien jatkuvan oppimisen ja kehittämisratkaisujen sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti. Hyödynnämme ratkaisuissamme asiakkaan tarpeen mukaan Helsingin yliopiston ja muiden yhteistyöverkostojemme asiantuntijoita.

Tutustu tarkemmin kehittämisratkaisuihimme klikkaamalla yllä olevia kuvia. Kannattaa lisäksi tutustua kaikille avoimiin koulutuksiimme; myös niiden pohjalta voimme suunnitella räätälöidyn ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Avoimet koulutukset näet täältä >>

Oppimisesta muodostui prosessi, jonka aikana uusien oivallusten määrä kasvoi loppuun saakka.

Tutustu asiakkaisiimme

Lupauksemme sinulle

HY+ yhdistää Helsingin yliopiston ajankohtaisen tutkimustiedon käytännön työelämään. Vaikuttavat jatkuvan oppimisen kehittämisratkaisumme luovat kilpailuetua ja antavat sekä yksilölle että organisaatiolle parhaat valmiudet tulevaisuuden työelämään.

Osaava henkilöstö, hyvä henkilöjohtaminen, strateginen viestintä, asiakaslähtöinen ajattelu, hyvinvoiva henkilöstö ja tulevaisuuden työelämätaidot mahdollistavat yrityksen kehittymisen kohti parempaa tulosta, kilpailukykyä ja hyvinvoivaa organisaatiota.

 

Kiinnostuitko?

Ainutlaatuiset ja vaikuttavat kehittämisratkaisumme takaavat organisaatiollesi parhaan ymmärryksen huomisesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!