RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET JULKIS­SEKTORILLE JA JÄRJESTÖILLE

Jokainen organisaatio on ainutlaatuinen. Voidaksemme aidosti ja mahdollisimman tehokkaasti auttaa yksittäistä työyhteisöä tai organisaatiota, tarjoamme avointen koulutusten ja valmennusten ohella myös asiakaskohtaisia eli räätälöityjä koulutus- ja kehittämisratkaisuja organisaatioille. Tutustu koulutuksiin ja valmennuksiin, joita olemme viime aikoina toteuttaneet asiakkaillemme. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä.

Räätälöity koulutus tai valmennus on nimensä mukaisesti käsintehtyä, kertaluonteista ja kohdennettua. Koulutuksen sisältö, taso, toteutus sekä laajuus suunnitellaan yhdessä siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti. Räätälöidyssä toteutuksessa keskitytään tilaajalle keskeisiin kehittämiskohtiin, jolloin koulutus ja siihen tehdyt investoinnit tulevat parhaiten hyödynnetyiksi. Räätälöity koulutus on paras keino kehittyä täsmälleen juuri siinä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Tehdään muutos yhdessä.

Asiakaskohtaisissa koulutuksissa käytössänne on kymmeniä kiinnostavia Helsingin yliopiston tieteenaloja. Tavallisimmin organisaatiot kaipaavat apua esimerkiksi ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämiseen, modernin johtamisen ja digitaalisuuteen painottuvan esimiestyöskentelyn vahvistamiseen sekä organisaation kulttuurin rakentamiseen.

Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme sen – ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Kunnille

HY+ on tunnettu kuntasektorin kehittäjä ja yhteistyökumppani: vuosien saatossa olemme järjestäneet henkilöstökoulutusta niin pääkaupunkiseudulla kuin esimerkiksi Riihimäen, Hyvinkään, Lahden, Porvoon, Kotkan ja Kouvolan seuduilla.

Kysyttyjä teemoja ovat olleet mm. kuntaorganisaation sisäinen viestintä, sosiaalisen median hyödyntäminen, digitaalisuus esimies- ja johtamistyössä sekä palvelumuotoilu- ja talousosaamisen kehittäminen. Koulutusten hiottu sisältö ja huippuluokkaa oleva pedagoginen osaaminen varmistavat vaikuttavuuden. Koulutusten ohella toteutamme monialaista tutkimus- ja kehittämistoimintaa, jonka tavoitteena on löytää uutta tietoa ja ymmärrystä yhteiskunnan, työelämän ja kuntalaisten tarpeista. Pyrimme jatkuvasti siihen, että tutkimustieto voidaan hyödyntää heti tuoreeltaan myös kunnissa.

Järjestämme koulutusta myös ruotsin kielellä. Tällä hetkellä avoimiin ruotsinkielisiin koulutuksiin voit tutustua tästä, mutta räätälöimme mielellämme myös kunta- ja organisaatiokohtaisia ratkaisuja.

Hankkeet

Toimimme kehittämiskumppanina esimerkiksi kunnille, julkishallinnon organisaatioille sekä yrityksille kehittäen asiakkaan osaamista. Tutustu toteuttamiimme hankkeisiin tästä.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!