Räätälöityä koulutusta organisaatiosi kehittymis­tarpeisiin

Jokainen yritys, työyhteisö ja organisaatio on ainutlaatuinen. Voidaksemme aidosti ja mahdollisimman tehokkaasti auttaa yksittäistä työyhteisöä tai organisaatiota, tarjoamme avointen koulutusten ohella myös asiakaskohtaisia eli räätälöityjä koulutus- ja kehittämisratkaisuja.

Räätälöity koulutus on nimensä mukaisesti käsintehtyä, kertaluonteista ja kohdennettua. Koulutuksen sisältö, taso, toteutus sekä laajuus suunnitellaan yhdessä siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti. Räätälöidyssä koulutuksessa keskitytään tilaajalle keskeisiin kehittämiskohtiin, jolloin koulutus ja siihen tehdyt investoinnit tulevat parhaiten hyödynnetyiksi. Räätälöity koulutus on paras keino kehittyä täsmälleen juuri siinä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Tehdään muutos yhdessä.

Asiakaskohtaisissa koulutuksissa käytössänne on kymmeniä kiinnostavia Helsingin yliopiston tieteenaloja. Tavallisimmin organisaatiot kaipaavat apua esimerkiksi ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämiseen, modernin johtamisen ja digitaalisuuteen painottuvan esimiestyöskentelyn vahvistamiseen sekä organisaation kulttuurin rakentamiseen.

Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme sen – ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva koulutuskokonaisuus!
Ilkka Kurkela, puh. 050 318 9823
Johanna Lipponen, puh. 0400 613 540

 

Esimerkki räätälöidystä koulutuksesta / Viestinnän viisi päivää

Alla on esimerkki viestintäkoulutuskokonaisuudesta, jonka avulla asiakkaamme halusi vahvistaa organisaationsa kriisi- ja maineviestintäosaamista sekä oppia hyödyntämään sosiaalista mediaa viestintäkanavana entistä monipuolisemmin ja kestävämmin. Asiakas valitsi viisi päivän pituista koulutusmoduulia useiden kymmenien viestinnän teemojen joukosta keskittyen niihin osa-alueisiin, joissa hänen organisaationsa kaipasi lisää osaamista. Mikäli haluat kysyä lisää tästä tai muista räätälöidyistä koulutuspaketeista, ota yhteyttä Ilkkaan (050 318 9823) tai Johannaan (0400 613 540).

Viestintä ja moderni maineenhallinta
Maineen rakentaminen ja hallinta, johto ja viestintä (1 pv)
Kriisiviestinnän johtaminen (1 pv)
Maine ja mainekriisin hallinta (1 pv)
Sosiaalinen media viestinnän ja verkostoitumisen välineenä (1 pv)
Viestinnän lait ja oikeudet somessa (1 pv)

 

Koulutukset

Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Lue lisää

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Laskutustiedot

Meistä

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!