Räätälöityä koulutusta organisaatiosi kehittymis­tarpeisiin

Jokainen yritys, työyhteisö ja organisaatio on ainutlaatuinen. Voidaksemme aidosti ja mahdollisimman tehokkaasti auttaa yksittäistä työyhteisöä tai organisaatiota, tarjoamme avointen koulutusten ohella myös asiakaskohtaisia eli räätälöityjä koulutus- ja kehittämisratkaisuja.

Räätälöity koulutus on nimensä mukaisesti käsintehtyä, kertaluonteista ja kohdennettua. Koulutuksen sisältö, taso, toteutus sekä laajuus suunnitellaan yhdessä siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti. Räätälöidyssä koulutuksessa keskitytään tilaajalle keskeisiin kehittämiskohtiin, jolloin koulutus ja siihen tehdyt investoinnit tulevat parhaiten hyödynnetyiksi. Räätälöity koulutus on paras keino kehittyä täsmälleen juuri siinä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Tehdään muutos yhdessä.

Asiakaskohtaisissa koulutuksissa käytössänne on kymmeniä kiinnostavia Helsingin yliopiston tieteenaloja. Tavallisimmin organisaatiot kaipaavat apua esimerkiksi ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämiseen, modernin johtamisen ja digitaalisuuteen painottuvan esimiestyöskentelyn vahvistamiseen sekä organisaation kulttuurin rakentamiseen.

Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme sen – ketterästi ja kustannustehokkaasti.

Koulutamme kuntasi tulevaisuuteen

HY+ on tunnettu kuntasektorin kehittäjä ja yhteistyökumppani: vuosien saatossa olemme järjestäneet henkilöstökoulutusta niin pääkaupunkiseudulla kuin esimerkiksi Riihimäen, Hyvinkään, Lahden, Porvoon, Kotkan ja Kouvolan seuduilla.

Kysyttyjä teemoja ovat olleet mm. kuntaorganisaation sisäinen viestintä, sosiaalisen median hyödyntäminen, digitaalisuus esimies- ja johtamistyössä sekä palvelumuotoilu- ja talousosaamisen kehittäminen. Koulutusten hiottu sisältö ja huippuluokkaa oleva pedagoginen osaaminen varmistavat vaikuttavuuden. Koulutusten ohella toteutamme monialaista tutkimus- ja kehittämistoimintaa, jonka tavoitteena on löytää uutta tietoa ja ymmärrystä yhteiskunnan, työelämän ja kuntalaisten tarpeista. Pyrimme jatkuvasti siihen, että tutkimustieto voidaan hyödyntää heti tuoreeltaan myös kunnissa. Tutustu tarjontaamme kunnille tästä. Järjestämme koulutusta myös ruotsin kielellä.

Kimmo Kärpijoki

Senior Sales Executive
050 311 6611
kimmo.karpijoki @helsinki.fi

Ilkka Kurkela

Liiketoiminta­johtaja
050 318 9823
ilkka.kurkela @helsinki.fi

Johanna Lipponen

Myyntijohtaja
0400 613 540
johanna.lipponen @helsinki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous


Esimerkki räätälöidystä koulutuksesta / Viestinnän viisi päivää

Alla on esimerkki viestintäkoulutuskokonaisuudesta, jonka avulla asiakkaamme halusi vahvistaa organisaationsa kriisi- ja maineviestintäosaamista sekä oppia hyödyntämään sosiaalista mediaa viestintäkanavana entistä monipuolisemmin ja kestävämmin. Asiakas valitsi viisi päivän pituista koulutusmoduulia useiden kymmenien viestinnän teemojen joukosta keskittyen niihin osa-alueisiin, joissa hänen organisaationsa kaipasi lisää osaamista. Mikäli haluat kysyä lisää tästä tai muista räätälöidyistä koulutuspaketeista, ota yhteyttä Kimmoon (050 311 6611), Ilkkaan (050 318 9823) tai Johannaan (0400 613 540).

Viestintä ja moderni maineenhallinta
Maineen rakentaminen ja hallinta, johto ja viestintä (1 pv)
Kriisiviestinnän johtaminen (1 pv)
Maine ja mainekriisin hallinta (1 pv)
Sosiaalinen media viestinnän ja verkostoitumisen välineenä (1 pv)
Viestinnän lait ja oikeudet somessa (1 pv)


Muun muassa he luottavat koulutus­osaamiseemme

Koulutukset

Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Lue lisää

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Laskutustiedot

Meistä

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!