Strateginen viestintä ja viestinnän suunnittelu

Vahvista viestinnän strategista osaamistasi! Tarjonnassamme ovat arvostettu Comma – viestinnän johtamisen koulutusohjelma ja uudistettu ProViestijä-koulutusohjelma. Tutustu myös muihin viestinnän suunnittelun täydennyskoulutuksiimme.

ETSITKÖ KOULUTUSTA ORGANISAA­TIOLLESI?

Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.