Apteekkifarmasian erikoistumisopinnot proviisoreille (PD)

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ on toteuttanut Apteekkifarmasian PD-ohjelmia jo vuodesta 1997. Tärkeä osa opintoja on 12–15 opintopisteen laajuinen projektityö. Työt antavat kuvaa apteekkifarmasian kehittymisestä.

Kaikkien hyväksyttyjen projektitöiden aiheet ja tekijät ovat parhaillaan siirtymässä kirjaston verkkosivuille (siirto on kesken, joten kaikki työt eivät vielä ole löydettävissä). Verkossa on julkaistu myös osittaisia töitä tai vain niiden tiivistelmiä pdf-muodossa. Mikäli työssä on ainoastaan nimi ja aihe, tekijä ei ole antanut lupaa työn julkaisemiseen verkossa. Tällöin työtä voi tiedustella suoraan tekijältä.

Erikoistumiskoulutusia koskevan lain muutoksen johdosta PD-opinnot ovat päättymässä. Tietoa uusista farmasian erikoistumiskoulutuksista löydät täältä.

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!