Farmasian erikoistumis­koulutukset – apteekki- ja sairaala­farmasia sekä teollisuus­farmasia

Helsingin yliopiston farmasian erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä omalla farmasian alueellaan – valittavanasi on apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus tai teollisuusfarmasian erikoistumiskoulutus

Proviisoreille ja farmaseuteille suunnatut apteekki- ja sairaalafarmasian erikoistumiskoulutus ja teollisuusfarmasian erikoistumiskoulutus käynnistyivät ensimmäistä kertaa syyskuussa 2016 ja tarjoavat erinomaisen väylän oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Erikoistumiskoulutus on uusi pitkäkestoinen koulutusmuoto, joka uudistaa ja täydentää perinteistä täydennyskoulutusta ja tarjoaa ammatillista kehittymistä ja erikoistumista edistävää osaamista jo työelämässä toimineille farmasian ammattilaisille. Haku syksyllä alkaviin farmasian erikoistumiskoulutuksiin on auki 8.1. 15.5.2018.

Erikoistuminen on hyvä keino oman urasuunnitelman aktiiviseen edistämiseen ja työnkuvan kehittämiseen. Opiskelu tapahtuu työn ohessa ja opintosuunnitelma laaditaan yksilöllisesti tukemaan omia kehittymistarpeita. Opintojen laajuus on proviisoreille 60 opintopistettä ja farmaseuteille 40 opintopistettä. Tavoitteellinen suoritusaika on 3–4 vuotta.

Erikoistumiskoulutuksen aikana syvennetään oman alan teoreettista osaamista ja kehitetään opitun soveltamista käytäntöön työelämässä. Tavoitteena on myös sytyttää osallistujissa kipinä jatkuvaan oma-aloitteeseen kehittymiseen ja koko työyhteisön uudistumiseen mm. antamalla työkaluja laadun kehittämiseen ja yhteistyön virittämiseen muun terveydenhuollon kanssa.

Erikoistumiskoulutukseen kannattaa hakea, vaikka edellisistä pitkäkestoisemmista opinnoista olisi jo aikaa tai olisit tähän asti kouluttautunut pääasiassa  työpaikalla tai lyhykestoisemmissa koulutuksissa. Into oppimiseen ja halu kehittyä ja kehittää ovat osallistujien tärkeimmät ominaisuudet!

 

Kokemuksia erikoistumiskoulutuksesta 

Ovatko odotukset toteutuneet? Katso opiskelijan haastattelu

Miltä erikoistumiskoulutuksen kokonaisuus on opiskelijoista tuntunut?

 

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Laskutustiedot

Meistä

Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille


Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!