HY+digiaamu: Miksi vastuullisuusviestintä on vaikeaa

Vastuullisuusviestintä

Millaisiin asioihin yritysten ja organisaatioiden tulisi vastuullisuuden ja viestinnän näkökulmasta panostaa? Miksi yritysten vastuullisuusviestintä tuntuu olevan niin vaikeaa? Haasteina ovat muun muassa sidosryhmien hajanaisuus ja moninaisuus, vastuullisuuden määrittelyn vaikeus sekä vastuullisuusviestinnän kompleksisuus ja kytkeytyminen ihmisten tunteisiin.

15.4.2021 järjestetyssä HY+digiaamussa tehtiin Helsingin yliopiston organisaatioviestinnän työelämäprofessorin Outi Ihanainen-Rokion johdolla tutkimuslähtöinen ja käytäntöön sovellettava katsaus vastuullisuusviestintään. Verkkotilaisuudessa kuultiin myös SRV:n vastuullisuusjohtajan Anne-Maria Flanaganin puheenvuoro. Lataa webinaarin tallenne alta.

Lue seuraavaksi