Mitä on kestävä johtaminen? Lataa maksuton opas!

Miksi johtamisessa on tärkeää keskittyä esihenkilön ja alaisen välisen dialogin lisäksi koko organisaatioverkoston vuorovaikutussuhteisiin? Miten kestävä johtaminen auttaa muuttuvassa maailmassa? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan kestävää johtamista käsittelevässä oppaassa.

Tutustu myös Kestävyys organisaation voimavaraksi -koulutuskokonaisuuteen, jossa pureudutaan samaan aiheeseen. Jos haluat kuulla lisää organisaatiosi osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista, ota meihin yhteyttä!

Lataa opas täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Saat sen jälkeen oppaan sähköpostiisi ja voit palata siihen aina halutessasi.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

Tietosuoja