Lataa tallenne: Mitä on riittävä lääkeosaaminen asumispalveluissa?

Asumispalveluyksiköiden hoitajat toteuttavat työssään paljon lääkehoitoa. Jokaisen yksikön tavoitteena on tarjota lääkehoito turvallisesti, tarkoituksenmukaisesti ja taloudellisesti. Mitä osaamista lääkehoidon toteuttamisessa tarvitaan ja miten osaaminen voidaan varmistaa? Miten vastuu lääkeluvista huolehtimisesta on järjestetty ja kuka siitä käytännössä vastaa?

17.3.2020 järjestetyn webinaarimuotoisen HY+aamun tallenteessa keskustellaan asumispalveluiden lääkeosaamisen kysymyksistä Aino ja Eino Lääkehoitopalveluiden kehitysproviisori Anne Halmetojan johdolla. Hän on työskennellyt sekä hoivakodeissa että palvelutaloissa ja tuntee hyvin käytännön haasteet, joita hoitotyön ammattilaisilla on lääkkeisiin liittyen. Lataa webinaarin tallenne alta. Tallenne aukeaa Adobe Connect -palveluun. Adobe Connect vaatii toimiakseen Flash-lisäosan selaimessa. Kokeile latausta toisella selaimella jos et heti onnistu.

Tietosuoja

HY+ Moodle