Lataa tallenne: Mitä on riittävä lääkeosaaminen asumispalveluissa?

Asumispalveluyksiköiden hoitajat toteuttavat työssään paljon lääkehoitoa. Jokaisen yksikön tavoitteena on tarjota lääkehoito turvallisesti, tarkoituksenmukaisesti ja taloudellisesti. Mitä osaamista lääkehoidon toteuttamisessa tarvitaan ja miten osaaminen voidaan varmistaa? Miten vastuu lääkeluvista huolehtimisesta on järjestetty ja kuka siitä käytännössä vastaa?

17.3.2020 järjestetyn webinaarimuotoisen HY+aamun tallenteessa keskustellaan asumispalveluiden lääkeosaamisen kysymyksistä Aino ja Eino Lääkehoitopalveluiden kehitysproviisori Anne Halmetojan johdolla. Hän on työskennellyt sekä hoivakodeissa että palvelutaloissa ja tuntee hyvin käytännön haasteet, joita hoitotyön ammattilaisilla on lääkkeisiin liittyen. Lataa webinaarin tallenne alta!

 

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!