Keinoja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen lukiossa – lataa maksuton opas

Stressiä ja koulu-uupumusta kokee tuoreen tutkimuksen mukaan iso osa lukiolaisista. Mistä nuorten uupumus johtuu ja miten heidän hyvinvointiaan voidaan tukea lukiossa?

25.2.2020 järjestetyssä HY+aamussa aiheesta oli puhumassa Helsingin yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan professori Katariina Salmela-Aro, joka on tutkinut lukiolaisten hyvinvointia pitkään. Tilaisuudessa oli paikalla myös Helsingin kaupungin pedagoginen asiantuntija Riina Ståhlberg kertomassa siitä, miten lukion uudella opetussuunnitelmalla pyritään vaikuttamaan hyvinvointiin.

Oppaaseen on koottu Salmela-Aron ja tilaisuudessa käydyn keskustelun pohjalta nousseita ajatuksia ja keinoja lukiolaisten hyvinvoinnin tukemiseen ja koulu-uupumuksen ehkäisemiseen.

Lataa maksuton opas täyttämällä alla oleva lomake. Saat sen jälkeen oppaan sähköpostiisi ja voit palata siihen aina halutessasi.

 

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!