HY+digiaamu: Sujuvuutta projektityöhön ja -johtamiseen

Projektityöstä puhutaan ja sitä lähestytään usein hyvin abstraktilla tasolla erilaisten suunnitelmien, mallien ja työkalujen näkökulmasta. Projektitoiminnan haasteet kuitenkin realisoituvat aina arjen projektityössä – eli siinä, mitä ihmiset arjessaan tekevät tai jättävät tekemättä. Miksi projektit niin usein ”epäonnistuvat”, aikataulu pettää eikä budjetissa pysytä?

HY+digiaamussa 12.2.2020 aiheesta olivat keskustelemassa projektijohtamisen käytännöistä väitellyt kauppatieteiden tohtori ja Projektivarikko Oy:n toimitusjohtaja Riku Oksman sekä HY+:n kehittämisen asiantuntija Hannu Niemelä. Jos osallistut työssäsi projektien suunnitteluun, koordinointiin tai ohjaamiseen, lataa ilmainen webinaarin tallenne, josta saat hyödyllistä tietoa projektityön sujumisen kannalta tärkeistä tekijöistä ja ilmiöistä.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!