HY+digiaamu: Kohti osaavaa vuorovaikutusta etätöissä

Mikä korostuu tai muuttuu viestinnän näkökulmasta, kun toimitaan pääasiassa digitaalisesti? Millaista vuorovaikutusosaamista tarvitaan etätyössä?

6.11.2020 järjestetyssä HY+digiaamussa tehtiin tutkimuslähtöinen ja käytäntöön sovellettava katsaus siihen, miten kehittää viestinnästä tehokasta ja yhteisöllistä myös teknologian välityksellä.

Lataa webinaarin tallenne ja opi puheviestinnän opettajan ja vuorovaikutuksen tutkijan Tessa Horilan johdolla, millaisia viestinnän tietoja, taitoja ja asenteita tarvitaan etäajan työyhteisöviestinnässä.

Lataa webinaarin tallenne alta.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

Tietosuoja