HY+digiaamu: Digitaalisten mediasisältöjen fiksumpi analytiikka

Suuri osa yhteiskunnallisesta ja arkisestakin keskustelusta tapahtuu nykyään digitaalisessa mediassa jonkin teknologisen alustan välittämänä. Millä tavoin keskusteluja voidaan käyttää fiksusti hyödyksi esimerkiksi viestinnän suunnittelussa, brändianalytiikassa tai kulutustrendien ennakoinnissa? Mihin tekstisisältöjen automaattinen analyysi pystyy ja mihin ei? Miten datamassoista voidaan saada hyötyä organisaatiolle?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastattiin historian ensimmäisessä webinaarimuotoisessa HY+digiaamussa keskiviikkona 5.2.2020. Lataa webinaarin tallenne, niin pääset kuulemaan Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkijatohtori Salla-Maaria Laaksosen ajatuksia aiheesta sekä hänen kolme väitettään fiksumpaan sosiaalisen median datan hyödyntämiseen.

Tietosuoja

HY+ Moodle