FI | SV | EN

Oppimisanalytiikka kouluttajan ja kehittäjän apuna

Koulutuksessa käsitellään, miten digitaalisiin ympäristöihin kertyvää tietoa voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla.

Digitaalisiin ympäristöihin kertyy valtava määrä tietoa, mutta miten tätä tietoa voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla? Minkälainen tieto on käyttökelpoista? Miten dataa pitäisi tulkita ja minkälaisiin toimenpiteisiin ryhtyä? Näihin kysymyksiin pureudutaan tässä koulutuksessa.

Kenelle

Koulutus on suunnattu organisaatioiden osaamisen kehittämisen parissa työskenteleville, koulutusten suunnittelijoille ja kouluttajille.

Sisältöjä

Esimerkki koulutuksen toteutuksesta ja sisällöistä:

  • Asiantuntijan alustus oppimisanalytiikasta
  • Ohjattu suunnitelma oppimisanalytiikan kehittämisestä ja käyttöönotosta organisaatiossa
  • Datapaja: työstetään yhdessä asiantuntijan kanssa organisaation omaa tai valmista esimerkkidataa (datan visualisointi, analysointi, tulkinta ja hyödyntäminen)
  • Näkökulmia tiedolla johtamiseen: oppimis- ja kehittämistarpeiden tunnistaminen, koulutusten jatkokehittäminen ja tarve uusien tuottamiselle, resurssien allokointi (mihin aikaa kannattaa käyttää?)

Tarvittaessa koulutukseen voidaan sisällyttää myös opastusta Moodle-oppimisympäristön analytiikkaominaisuuksien käyttöön.

Organisaatioille räätälöitävä toteutus hyödyntää Tiedosta tukea -hankkeen oppeja ja kehittämistyötä.

Lue lisää oppimisanalytiikan hyödyistä ja osallistujien kokemuksista opettajille ja oppilaitosjohtajille suunnatusta koulutushankkeesta.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

5 vinkkiä aivojen ylikuormituksen ehkäisyyn – näin luot terveellisemmän työympäristön
Aivojen hyvinvointi työssä ja oppimisessa on keskeinen tekijä kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Oikeanlainen työtila yhdessä säännöllisen liikkumisen […]
Digitaidot varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa – miksi niihin olisi hyvä panostaa?
Digitaalisuus ja erilaisten uusien teknologioiden käyttö on lisääntynyt yhteiskunnassa viimeisten vuosien aikana hyvin nopeasti. Kännykät […]
Farmasian erikoistumiskoulutukset 2024: haku on käynnistynyt
Haku syksyllä 2024 alkaviin farmasian erikoistumiskoulutuksiin käynnistyi 14. helmikuuta. Farmasian erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu proviisoreille ja […]