FI | SV | EN

Oppimisanalytiikka kouluttajan ja kehittäjän apuna

Koulutuksessa käsitellään, miten digitaalisiin ympäristöihin kertyvää tietoa voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla.

Digitaalisiin ympäristöihin kertyy valtava määrä tietoa, mutta miten tätä tietoa voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla? Minkälainen tieto on käyttökelpoista? Miten dataa pitäisi tulkita ja minkälaisiin toimenpiteisiin ryhtyä? Näihin kysymyksiin pureudutaan tässä koulutuksessa.

Kenelle

Koulutus on suunnattu organisaatioiden osaamisen kehittämisen parissa työskenteleville, koulutusten suunnittelijoille ja kouluttajille.

Sisältöjä

Esimerkki koulutuksen toteutuksesta ja sisällöistä:

  • Asiantuntijan alustus oppimisanalytiikasta
  • Ohjattu suunnitelma oppimisanalytiikan kehittämisestä ja käyttöönotosta organisaatiossa
  • Datapaja: työstetään yhdessä asiantuntijan kanssa organisaation omaa tai valmista esimerkkidataa (datan visualisointi, analysointi, tulkinta ja hyödyntäminen)
  • Näkökulmia tiedolla johtamiseen: oppimis- ja kehittämistarpeiden tunnistaminen, koulutusten jatkokehittäminen ja tarve uusien tuottamiselle, resurssien allokointi (mihin aikaa kannattaa käyttää?)

Tarvittaessa koulutukseen voidaan sisällyttää myös opastusta Moodle-oppimisympäristön analytiikkaominaisuuksien käyttöön.

Organisaatioille räätälöitävä toteutus hyödyntää Tiedosta tukea -hankkeen oppeja ja kehittämistyötä.

Lue lisää oppimisanalytiikan hyödyistä ja osallistujien kokemuksista opettajille ja oppilaitosjohtajille suunnatusta koulutushankkeesta.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

HY+:n yhteistyö Sharjan emiraatissa jatkuu – varhaiskasvatuksen koulutusohjelma tähtää moniammatilliseen yhteistyöhön
Sharjah Education Academy (SEA) on käynnistänyt uuden varhaiskasvatuksen Early Childhood Education Certification (ECEC) -ohjelman toteutuksen, […]
HY+digiaamu: Kestävää hyvinvointia yhdessä – hyvän työelämän puolesta
Tutkimusten mukaan työpaikoista menestyneimpiä ovat sellaiset, joissa ruokitaan myönteisiä tunteita ja synnytetään hyvää toinen toiselle, eli kannustetaan […]
Miten koulutus voi tukea johtajuuden syvää päätyä?
Tammikuussa 2023 käynnistimme OPH:n rahoittaman uudenlaisen opetus- ja kasvatusalan johtajuuskoulutuksen, Johtajuus-liven. Sen tavoitteena oli antaa […]