FI | SV | EN

Oppimisanalytiikka kouluttajan ja kehittäjän apuna

Koulutuksessa käsitellään, miten digitaalisiin ympäristöihin kertyvää tietoa voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla.

Digitaalisiin ympäristöihin kertyy valtava määrä tietoa, mutta miten tätä tietoa voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla? Minkälainen tieto on käyttökelpoista? Miten dataa pitäisi tulkita ja minkälaisiin toimenpiteisiin ryhtyä? Näihin kysymyksiin pureudutaan tässä koulutuksessa.

Kenelle

Koulutus on suunnattu organisaatioiden osaamisen kehittämisen parissa työskenteleville, koulutusten suunnittelijoille ja kouluttajille.

Sisältöjä

Esimerkki koulutuksen toteutuksesta ja sisällöistä:

  • Asiantuntijan alustus oppimisanalytiikasta
  • Ohjattu suunnitelma oppimisanalytiikan kehittämisestä ja käyttöönotosta organisaatiossa
  • Datapaja: työstetään yhdessä asiantuntijan kanssa organisaation omaa tai valmista esimerkkidataa (datan visualisointi, analysointi, tulkinta ja hyödyntäminen)
  • Näkökulmia tiedolla johtamiseen: oppimis- ja kehittämistarpeiden tunnistaminen, koulutusten jatkokehittäminen ja tarve uusien tuottamiselle, resurssien allokointi (mihin aikaa kannattaa käyttää?)

Tarvittaessa koulutukseen voidaan sisällyttää myös opastusta Moodle-oppimisympäristön analytiikkaominaisuuksien käyttöön.

Organisaatioille räätälöitävä toteutus hyödyntää Tiedosta tukea -hankkeen oppeja ja kehittämistyötä.

Lue lisää oppimisanalytiikan hyödyistä ja osallistujien kokemuksista opettajille ja oppilaitosjohtajille suunnatusta koulutushankkeesta.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Onnistuneen koulutuksen toteuttaminen: ”Suunnittele, suunnittele ja suunnittele!”
Miten koulutus toteutetaan onnistuneesti ja mitä kaikkea prosessissa tulisi ottaa huomioon? HY+ käynnistää jälleen syksyllä […]
Syö itsesi virkeäksi kesälomalla
Kesäloma tarjoaa täydellisen tilaisuuden kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin ja ravitsemukseen. Pitkät päivät ja runsas tuoreiden […]
Comma vastaa viestinnän johtamisen ja kehittämisen haasteisiin
Viestinnän ja markkinoinnin maailma on murroksessa. Perinteiset markkinointiviestinnän menetelmät eivät yksin riitä vaikuttavan viestinnän rakentamiseen. […]