Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

FI | SV | EN

Oppimisanalytiikka kouluttajan ja kehittäjän apuna

Koulutuksessa käsitellään, miten digitaalisiin ympäristöihin kertyvää tietoa oppimisesta voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla.

Digitaalisiin ympäristöihin kertyy valtava määrä tietoa oppimisesta, mutta miten tätä tietoa voidaan hyödyntää koulutustoiminnassa ja osaamisen kehittämisessä oppimista edistävällä tavalla? Minkälainen tieto on käyttökelpoista? Miten dataa pitäisi tulkita ja minkälaisiin toimenpiteisiin ryhtyä? Näihin kysymyksiin pureudutaan tässä koulutuksessa.

Kenelle

Koulutus on suunnattu organisaatioiden osaamisen kehittämisen parissa työskenteleville, koulutusten suunnittelijoille ja kouluttajille.

Sisältöjä

Esimerkki koulutuksen toteutuksesta ja sisällöistä:

  • Asiantuntijan alustus oppimisanalytiikasta
  • Ohjattu suunnitelma oppimisanalytiikan kehittämisestä ja käyttöönotosta organisaatiossa
  • Datapaja: työstetään yhdessä asiantuntijan kanssa organisaation omaa tai valmista esimerkkidataa (datan visualisointi, analysointi, tulkinta ja hyödyntäminen)
  • Näkökulmia tiedolla johtamiseen: oppimis- ja kehittämistarpeiden tunnistaminen, koulutusten jatkokehittäminen ja tarve uusien tuottamiselle, resurssien allokointi (mihin aikaa kannattaa käyttää?)

Tarvittaessa koulutukseen voidaan sisällyttää myös opastusta Moodle-oppimisympäristön analytiikkaominaisuuksien käyttöön.

Organisaatioille räätälöitävä toteutus hyödyntää Tiedosta tukea -hankkeen oppeja ja kehittämistyötä.

Lue lisää oppimisanalytiikan hyödyistä ja osallistujien kokemuksista opettajille ja oppilaitosjohtajille suunnatusta koulutushankkeesta.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Marianne Terkki-Mallat
050 415 0520
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Marianne Terkki-Mallat
050 415 0520
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Oppimisen messuilla innostuttiin yhdessä medialukutaidon ja digiosaamisen kehittämisestä
Perinteeksi muodostuneet Espoon oppimisen messut järjestettiin Opinmäen kampuksella 2.–3.11.2022. Messujen pääteemana oli medialukutaito. Tavoitteena oli […]
Farmasia
Farmasian erikoistumiskoulutukset: haku käynnistyy helmikuussa
Haku syksyllä 2023 alkaviin farmasian erikoistumiskoulutuksiin käynnistyy 13. helmikuuta. Farmasian erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu proviisoreille ja […]
Positiivinen psykologia auttaa työyhteisön hyvinvoinnin ja työkulttuurin kehittämisessä
Mitä on positiivinen psykologia ja mitä sen opit voivat antaa yksilöille, yhteisöille ja organisaatioille? Miten […]

Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!