FI | SV | EN

Kestävän tulevaisuuden esihenkilötyö ja johtaminen -valmennus

Valmennus tarjoaa kattavan näkökulman inhimillisesti kestävään ja tuloksekkaaseen esihenkilötyöhön ja johtamiseen.

Valmennus tarjoaa monialaisia näkökulmia, uusinta tutkimustietoa ja konkreettisia työkaluja kestävään johtamiseen omassa työarjessasi, keskittyen organisaation menestyksen ja tuloksen kytkeytymiseen työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen kysymyksiin.   

Opit miten työhyvinvointi, henkilöstön kehittäminen ja työelämän laatu vaikuttavat organisaation tulokseen ja talouteen. Saat menetelmiä tämän yhteyden osoittamiseen ja mittaamiseen. Ymmärrät myös, miten oppiminen ja monimuotoisuus vahvistavat organisaatioiden kestävyyttä. Lisäksi pohdimme, miten digitaalisia menetelmiä ja työkaluja, kuten tekoälyä, voi käyttää organisaation yhteiseen oppimiseen tarkoituksenmukaisella ja eettisesti kestävällä tavalla. Valmennuksen aikana vahvistut sekä ihmisten johtajana että organisaation uudistajana.

KENELLE

Valmennus on suunnattu erityisesti sinulle, joka työskentelet asiantuntijaorganisaatiossa esihenkilönä, johtajana tai henkilöstön kehitystehtävissä.

KESKEISET HYÖDYT JA TAVOITTEET

  • Opit tarkastelemaan organisaation strategiaa, tavoitteita ja toimintaa kestävyyden näkökulmasta systeemisellä otteella.
  • Saat työhösi kestävyyden taloudellisia, ekologisia, sosiaalisia sekä inhimillisiä näkökulmia syväsukeltaen ihmisten kestävän johtamisen kysymyksiin.  
  • Saat käyttöösi QWL-työkaluja ja opit hyödyntämään niitä organisaation omilla luvuilla työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen taloudellisia hyötyjen analysointiin.  
  • Saat rohkeutta ja työkaluja kestävän johtamiskulttuurin ja oppivan yhteisön rakentamiseen.
  • Saat välineitä työhyvinvoinnin johtamiseen, kestävään tavoitteiden asettamiseen sekä myötätuntoisen ja psykologisesti turvallisen työyhteisön rakentamiseen.  
  • Tunnistat ja osaat hyödyntää moninaisuuden erilaisia näkökulmia työyhteisössä ja johtamistyössä  
  • Ymmärrät tekoälyn ja teknologian mahdollisuuksia työelämässä. Opit ymmärtämään millaisia jännitteitä niiden käyttö tuottaa organisaatiossa ja miten näitä jännitteitä voi ratkoa ylläpitäen hyvää työyhteisöä.  
  • Ymmärrät, miten viedä kestävä johtaminen oman työn arkeen.  
  • Kokonaisuuden suoritettuasi saat todistuksen ja sähköisen osaamismerkin kestävyysosaamisestasi.  

TOTEUTUS

Kestävän tulevaisuuden johtaminen -valmennuksen laajuus on 6 opintopistettä. Se sisältää aloituswebinaarin ja 6 valmennuspäivää, joiden väleissä on itsenäistä työskentelyä. Sinun on mahdollista saada myös 45 min coachaus- ja sparrailukeskustelu opintojen suunnitteluun tai eteenpäin viemiseen siinä kohtaa valmennusta, kun se on sinulle ajakohtaista.

Valmennuskokonaisuudesta saat teemoihin liittyvää uutta monitieteistä tutkimustietoa. Valmennus kestää noin puoli vuotta, mikä mahdollistaa pitkäjänteisen oman työn ja organisaation kehittämisen kestävyyskysymyksissä. Opiskelupäiviä on kerran kuussa.

VALMENNUSPÄIVÄT

1) Tulevaisuus, kestävä johtaminen ja työelämän laatu muuttuvassa toimintaympäristössä

2) Uudistuva jatkuvan oppimisen yhteisö   

3) Inhimillinen johtaminen

4) Moninaisuus työyhteisössä ja johtamistyössä

5) Teknologia ihmisen tukena

6) Kestävä arki työyhteisössä

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

HY+ johtamaan Suomen ja EU:n rahoittamaa koulutussektorin projektia Nepalissa
Suomalainen HY+:n johtama konsortio, johon kuuluvat Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta, Hämeen Ammattikorkeakoulu HAMK ja Kirkon […]
Suosittu DigiKouluttaja-koulutuksemme saa jatkoa uusilla ajankohtaisilla sisällöillä!
Verkkopedagogiikan ja oppimismuotoilun perusteita käsittelevään erittäin suosittuun DigiKouluttaja-koulutukseemme on tulossa toivottu jatko-osa loppusyksystä 2024! Koulutuksen […]
Yhteisöllisyys voimavarana lukiossa: rehtori Marja Mikkola HY+:n haastattelussa
Töölön yhteiskoulun rehtori Marja Mikkola kertoo HY+:n haastattelussa lukion yhteisöllisyyden tärkeydestä. Hän korostaa huoltajien roolia […]