FI | SV | EN

Ateriapalveluiden kehittäminen

Onko tavoitteenasi kehittää organisaatiosi ateriapalveluita entistä asiakaslähtöisemmäksi, ajanmukaiseksi palvelukokonaisuudeksi?

Koulutuksen avulla lisätään henkilöstön valmiutta kehittää ateriapalveluita ja huomioida esimerkiksi vastuullisuuden näkökulmia ja ruoan terveysvaikutuksia sekä vahvistetaan heidän osaamistaan ruokakolmiomallin toteuttamisesta. Tavoitteena on, että osallistujat saavat koulutuksesta valmiuksia sekä ateriapalveluiden eri osa-alueiden yleiseen kehittämiseen että konkreettisia työvälineitä ruokalistasuunnitteluun ja aterioiden valmistukseen ja jakeluun.

Sisältöjä

  • Ruokavalintojen vastuullisuuden näkökulmia
  • Ravitsemus sairauksien ennaltaehkäisyssä ja osana sairauksien hoitoa
  • Ruokakolmio kehittämisen lähtökohtana

Koulutus voidaan räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin yleisistä, ajankohtaisista teemoista, kuten ruokavalintojen kestävyydestä ja vastuullisuudesta, tai esimerkiksi jostakin erityisruokavalioista, kuten vegaaniruokavaliosta, ikääntyneiden ruokavaliosta tai tiettyjen sairauksien edellyttämistä erityisruokavalioista.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Millaista uutta osaamista työelämässä tarvitaan? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja kerro, mitä taitoja sinä tai organisaatiosi

Millaista uutta osaamista työelämässä tarvitaan? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja kerro, mitä taitoja sinä tai organisaatiosi…

Millaista uutta osaamista työelämässä tarvitaan?

Vastaa ja voita 1000 € lahjakortti

HY+:n koulutukseen* tai osaamisen kehittämiseen coachin kanssa!