FI | SV | EN

Ateriapalveluiden kehittäminen

Onko tavoitteenasi kehittää organisaatiosi ateriapalveluita entistä asiakaslähtöisemmäksi, ajanmukaiseksi palvelukokonaisuudeksi?

Koulutuksen avulla lisätään henkilöstön valmiutta kehittää ateriapalveluita ja huomioida esimerkiksi vastuullisuuden näkökulmia ja ruoan terveysvaikutuksia sekä vahvistetaan heidän osaamistaan ruokakolmiomallin toteuttamisesta. Tavoitteena on, että osallistujat saavat koulutuksesta valmiuksia sekä ateriapalveluiden eri osa-alueiden yleiseen kehittämiseen että konkreettisia työvälineitä ruokalistasuunnitteluun ja aterioiden valmistukseen ja jakeluun.

Sisältöjä

  • Ruokavalintojen vastuullisuuden näkökulmia
  • Ravitsemus sairauksien ennaltaehkäisyssä ja osana sairauksien hoitoa
  • Ruokakolmio kehittämisen lähtökohtana

Koulutus voidaan räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin yleisistä, ajankohtaisista teemoista, kuten ruokavalintojen kestävyydestä ja vastuullisuudesta, tai esimerkiksi jostakin erityisruokavalioista, kuten vegaaniruokavaliosta, ikääntyneiden ruokavaliosta tai tiettyjen sairauksien edellyttämistä erityisruokavalioista.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Matemaattiset taidot kehittyvät tiiviissä vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa, niin kotona kuin varhaiskasvatuksessa. Perustaitojen oppiminen toteutuu parhaiten,

Matemaattiset taidot kehittyvät tiiviissä vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa, niin kotona kuin varhaiskasvatuksessa. Perustaitojen oppiminen toteutuu parhaiten,…

Oletko Helsingin yliopiston alumni? Haluamme tukea sinua jatkuvassa oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. HY+ tarjoaa sinulle

Oletko Helsingin yliopiston alumni? Haluamme tukea sinua jatkuvassa oppimisessa ja ammatillisessa kehittymisessä. HY+ tarjoaa sinulle…

Uusi valtakunnallinen varhaiskasvatuksen ruokailusuositus ja varhaiskasvatussuunnitelma edellyttävät pedagogiselta henkilöstöltä uudenlaisia taitoja ja työkaluja. Lasten terveysongelmat

Uusi valtakunnallinen varhaiskasvatuksen ruokailusuositus ja varhaiskasvatussuunnitelma edellyttävät pedagogiselta henkilöstöltä uudenlaisia taitoja ja työkaluja. Lasten terveysongelmat…