Työ tekijäänsä opettaa, sanotaan. Aina se ei kuitenkaan riitä. Työelämä ja sen asettamat vaatimukset muuttuvat kovaa vauhtia. Pysyttele siis askelen edellä.

Kyllä, haluan lisää tietoa näistä aloista!

Merkitse sinua kiinnostavat koulutusalat, täytä yhteystietosi ja lähetä. Saat noin kerran kuukaudessa uutiskirjeen, johon on koottu tuoreinta täsmätietoa oman alasi koulutuksista ja ilmiöistä.

Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakollisia.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt antamiesi tietojen tallentamisen HY+markkinointirekisteriin (Rekisteriseloste). Käsittelemme tietojasi turvallisesti, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Tutustu yleisiin tietosuojakäytäntöihimme. Mikäli et enää jossain vaiheessa halua meiltä postia, voit milloin tahansa perua tilauksesi uutiskirjeemme lopussa olevaa linkkiä käyttämällä.

Tietosuoja

HY+ Moodle