Digitaalinen viestintä ja sosiaalinen media

Tarjoamme laajan valikoiman digitaalisen viestinnän ja sosiaalisen median täydennyskoulutuksia. Valitse itsellesi ajankohtainen digiviestinnän koulutus tai syvennä osaamistasi suorittamalla DigiViestijä – digitaalisen viestinnän koulutusohjelma.

ETSITKÖ KOULUTUSTA ORGANISAA­TIOLLESI?

Asiakaskohtaiset tilauskoulutus- ja kehittämisratkaisut antavat organisaatiolle parhaat valmiudet menestyä. Ryhmille räätälöitävien täydennyskoulutusten sisältö, taso, toteutus ja laajuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että asetetut tavoitteet saavutetaan mahdollisimman tehokkaasti ja vaikuttavasti.