Viestintä

Viestinnän rooli organisaatiossa vahvistuu digitaalisuuden tuomien muutosten myötä. Nykyään tiedottaja tai viestijä on fasilitaattori, jonka tehtävänä on auttaa organisaation muita jäseniä viestimään avoimesti ja tehokkaasti. Viestinnän koulutukset tarjoavat sekä viestinnän ammattilaisille että viestintäosaamista työssään tarvitseville asiantuntijoille ja johtajille mahdollisuuden kehittää viestinnällistä osaamistaan. Koulutuksiemme aiheita ovat myös viestinnän mittaaminen ja tiedon visualisointi. Tästä näet HY+:n koko viestinnän koulutusten tarjonnan!
Oletko kiinnostunut räätälöidystä koulutuksesta organisaatiollesi? Tutustu koulutuksiin yrityksille ja julkissektorille.

 

Viestinnän koulutukset

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!