Opetusalan kehittäminen

Kokemuksemme opetustoimen henkilöstökoulutusten suunnittelusta, toteutuksesta ja järjestämisestä on pitkä ja laaja-alainen. Monipuoliset opetusalan koulutuksemme pätevöittävät opettajia ja vahvistavat opetushenkilöstön osaamista. Opetusalan täydennyskoulutuksemme perustuvat käyttäytymistieteellisen tiedekunnan tutkimustietoon. Lukion opetussuunnitelman uudistuessa 2021 tarjoamme sekä avoimia että räätälöityjä koulutuksia kunnille, lukioiden johdolle ja opettajille uuden opetussuunnitelman käyttöönoton tueksi. Tarjoamme myös tukea ja oppia verkkokoulutusten suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Oletko kiinnostunut räätälöidystä koulutuksesta organisaatiollesi? Tutustu koulutuksiin yrityksille ja julkissektorille.

 

Opetusalan koulutukset


Varhaiskasvatuksen videopalvelu

Varhaiskasvatuksen videopalvelu on kunnille ja kuntien varhaiskasvattajille suunnattu, viikoittainen täydennyskoulutuspaketti sähköisessä muodossa. Se sisältää sekä teoriaa että käytännön lähestymistapoja ammatillisen osaamisen kehittämiseen varhaiskasvatuksen opetussuunnitelman mukaisista aiheista. Varhaiskasvatuksen videopalvelun voi hankkia koko kunnan varhaiskasvattajien ja varhaiskasvatuksen hallintohenkilökunnan käyttöön. Tutustu videopalveluun ja ota yhteyttä!
Lue lisää

LOPS2021: LUKIO UUDISTUU

Ota uusi lukion opetussuunnitelma jouhevasti käyttöön HY+:n koulutusten avulla! Koulutuksemme yhdistävät tuoreen tutkimustiedon, valmentavan työtavan ja käytännön työkalut osallistavaan ja tehokkaaseen LOPS-prosessiin. Lue lisää ja ota yhteyttä!
Lue lisää

Tulossa opetusalalla 2020–2021

Täältä löydät lisätietoa lukuvuonna 2020–2021 alkavista Opetushallituksen rahoittamista opetusalan koulutuksista, joiden ilmoittautuminen ei ole vielä auki verkkosivuillamme.
Lue lisää

Opintie-blogi

Opintie-blogista löydät HY+:n Opetushallituksen ja Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamissa opetusalan koulutuksissa esiin nousseita käytänteitä ja harjoitteita.
Tutustu blogiin

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!