Opetusala

Opetusalan koulutuksissa keskitytään muun muassa tieto- ja viestintäteknologiseen osaamiseen ja digitalisaatioon, pedagogiseen osaamiseen ja aineenhallinnan kehittämiseen, monikulttuurisuuteen sekä oppilaitosjohtamiseen. Kokemuksemme opetusalan kouluttajana on pitkä ja teemme tiiviisti yhteistyötä Helsingin yliopiston kasvatustieteellisen tiedekunnan kanssa. Koulutuksissamme painottuu opetusalan kehittäminen. Katso myös Varhaiskasvatuksen videopalvelu sekä Tulossa olevat opetusalan koulutukset.
Oletko kiinnostunut räätälöidystä koulutuksesta organisaatiollesi? Tutustu koulutuksiin yrityksille ja julkissektorille.

 


Varhaiskasvatuksen videopalvelu

Varhaiskasvatuksen videopalvelu on kunnille ja kuntien varhaiskasvattajille suunnattu, viikoittainen täydennyskoulutuspaketti sähköisessä muodossa. Se sisältää sekä teoriaa että käytännön lähestymistapoja ammatillisen osaamisen kehittämiseen varhaiskasvatuksen opetussuunnitelman mukaisista aiheista. Varhaiskasvatuksen videopalvelu on helppo hankkia vuodeksi kerrallaan koko kunnan varhaiskasvattajien ja varhaiskasvatuksen hallintohenkilökunnan käyttöön. Tutustu videopalveluun ja ota yhteyttä!
Lue lisää

Helsingin yliopisto Koulutus- ja kehittämispalvelut HY+

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto

Vaihde: 0294 1911


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!