Farmasia

Farmasian koulutuksemme vahvistavat ja syventävät lääkehoito-osaamista. Tarjonnassamme on farmasian erikoistumiskoulutuksia ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä apteekki- ja sairaalafarmasian tai teollisuusfarmasian aloilla.
Oletko kiinnostunut räätälöidystä koulutuksesta organisaatiollesi? Tutustu koulutuksiin yrityksille ja julkissektorille.

 

Farmasian koulutukset


Farmasian erikoistumiskoulutukset

Farmasian erikoistumiskoulutukset on tarkoitettu ammatilaisille, jotka haluavat kehittyä omalla farmasian alueellaan – valittavanasi on apteekki- ja sairaalafarmasia tai teollisuusfarmasia.
Lue lisää

Apteekkifarmasian erikoistumisopinnot proviisoreille (PD)

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ on toteuttanut Apteekkifarmasian PD-ohjelmia jo vuodesta 1997. Tärkeä osa opintoja on 12–15 opintopisteen laajuinen projektityö. Työt antavat kuvaa apteekkifarmasian kehittymisestä.
Lue lisää

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy

PL 53 (Fabianinkatu 32)
00014 Helsingin yliopisto


Yhteystiedot

Meistä

Tietosuoja

Saavutettavuus

HY+ Moodle


Siirry tilaamaan uutiskirje!


Koulutusta organisaatioille

Räätälöidyissä koulutuksissamme käytössänne on koko maailma. Tilaa mitä tarvitset, me toimitamme. Voit myös pyytää meiltä apua, jolloin selvitämme organisaatiosi koulutustarpeet ja ehdotamme kehittämiskohteita. Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte.

Koulutukset yrityksille

Koulutukset julkissektorille

Iskikö tiedonjano?

Kiinnostuitko uuden oppimisesta?
Haluatko pitää osaamisesi ajan tasalla ja virkistyä ammatillisesti?

Kyllä! Haluan lisää tietoa!