Kansainvälisen eLene4work-hankkeen päätösseminaari Ranskassa ensi viikolla

HY+ on mukana kansainvälisessä eLene4work-hankkeessa, jonka päätösseminaari järjestetään ensi viikolla Ranskan Nancyssa. Seminaarin aiheina ovat: Työelämätaidot – mitä työnantajat odottavat tänään ja huomenna? Voiko yleisiä työelämätaitoja mitata ja kehittää?

Aiheesta keskustellaan hankkeeseen osallistuneiden korkeakouluopiskelijoiden, yliopisto-opettajien ja työelämän edustajien kanssa. Seminaarissa esitellään myös hankkeen päätulokset.

Hankkeen aikana on kehitelty mm. arviointiväline omien yleisten työelämätaitojen itsearviointiin. Lisäksi on koottu runsaat 200 MOOC:ia, joiden avulla omia työelämätaitoja voi kehittää. Tärkeimmiksi työelämätaidoiksi ovat eurooppalaisen aineistomme perusteella nousseet tiimityö, sopeutuminen ja joustavuus, johtamistaidot, luovuus, kommunikointitaidot sekä aloitteellisuus.

Hankkeen tuloksiin voit tutustua tarkemmin hankkeen kotisivulla.

Lue seuraavaksi