HY+digiaamu: Sujuvuutta projektityöhön ja -johtamiseen

Projektityö

Projektityöstä puhutaan ja sitä lähestytään usein hyvin abstraktilla tasolla erilaisten suunnitelmien, mallien ja työkalujen näkökulmasta. Projektitoiminnan haasteet kuitenkin realisoituvat aina arjen projektityössä – eli siinä, mitä ihmiset arjessaan tekevät tai jättävät tekemättä. Miksi projektit niin usein ”epäonnistuvat”, aikataulu pettää eikä budjetissa pysytä?

HY+digiaamussa 12.2.2020 aiheesta olivat keskustelemassa projektijohtamisen käytännöistä väitellyt kauppatieteiden tohtori ja Projektivarikko Oy:n toimitusjohtaja Riku Oksman sekä HY+:n kehittämisen asiantuntija Hannu Niemelä. Jos osallistut työssäsi projektien suunnitteluun, koordinointiin tai ohjaamiseen, lataa ilmainen webinaarin tallenne, josta saat hyödyllistä tietoa projektityön sujumisen kannalta tärkeistä tekijöistä ja ilmiöistä.

Lue seuraavaksi