FI | SV | EN

Alumneille

Oletko Helsingin yliopiston alumni? Hienoa, saat 10 % alennuksen tiettyihin HY+:n koulutuksiin!

Työelämätaitoja kannattaa päivittää säännöllisesti. HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö, joka tarjoaa koulutusta työelämän tarpeisiin, työuran eri vaiheisiin.

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ tarjoaa Helsingin yliopiston alumneille 10 % alennuksen tietyistä täydennyskoulutuksista. Tutustu vaihtuvaan valikoimaan – olisiko siellä jotakin juuri sinulle? Valittavissa muun muassa monipuolinen kattaus johtamis- ja esihenkilövalmennusta, useita digitaalisen viestinnän koulutuksia sekä digitaalista oppimismuotoilua. Voit suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajempia kokonaisuuksia.

Ohjeet alennuksen lunastamiseen

  1. Tutustu alennuksen piirissä oleviin koulutuksiin ja valitse koulutus, josta olet kiinnostunut.
  2. Ilmoittautumisen yhteydessä syötä alennuskoodi HYALUMNI ilmoittautumislomakkeen yläosassa olevaan alennuskoodi-kenttään. Saat maksuvaiheessa automaattisesti 10 % alennuksen koulutuksesta.

Koulutukset, joihin voit hyödyntää 10 % alennuksen

Ehdot

Alennus koskee vain tällä sivulla mainittuja koulutuksia eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. Mikäli et ole vielä liittynyt maksuttomaan Helsinki Alumni -yhteisöön, tee se nyt, niin saat edun käyttöösi.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää tarjoamaamme etuun liittyen, ole yhteydessä osoitteeseen info@hyplus.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisää etuja, alumni!

Saadaksesi käyttöön kaikki alumniedut, kirjaudu Helsinki Alumni Hubiin täällä: https://hub.helsinki.fi/alumni/