Seuraamme koronavirustilannetta

Koronavirustilanteen ja Suomen hallituksen asettamien rajoitustoimenpiteiden vuoksi emme järjestä lähiopetusta kevään 2020 aikana.

Pyrimme kuitenkin hyödyntämään jo käynnissä olevissa koulutuksissamme mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksiä, ja olemme siirtäneet keväällä alkavia koulutuksia kokonaan verkkoon. Verkkokoulutustarjontaamme voit tutustua tämän linkin kautta.

Koulutuksen toteutustavan muutoksesta, siirtämisestä tai perumisesta ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti. Lisätietoja saat koulutuksen vastuuhenkilöltä.

Päivitämme tilannetta verkkosivuillemme ja viestimme tarvittaessa asiakkaillemme suoraan.

Seuraamme viranomaisviestintää (www.thl.fi  ja  www.um.fi) ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Päivitetty 26.3.2020

Vi följer coronavirus situationen

På grund av kokonaviruset och de restriktiva åtgärder som den finska regeringen infört arrangerar vi inte närstudier under våren 2020.

Vi strävar efter att använda oss av distansundervisning i fortbildningar som redan dragit igång. Vi har även överfört fortbildningar som startar under våren helt till nätet. Utbudet av nätutbildningar kommer du åt via denna länk.

Förändringar, uppskjutande eller avbokning av fortbildning kommer att meddelas deltagarna personligen. Kontakta fortbildningens ansvarsperson för ytterligare information.

Vi uppdaterar situationen på vår webbsida och är vid behov i kontakt till våra kunder.

Vi följer med myndigheternas uppdateringar (www.thl.fi  och www.um.fi) och följer myndigheternas riktlinjer.

Uppdaterad 26.3.2020

Tietosuoja