Seuraamme koronavirustilannetta

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia.

Pyrimme hyödyntämään koulutuksissamme mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksiä ja olemme myös siirtäneet koulutuksia kokonaan verkkoon. Verkkokoulutustarjontaamme voit tutustua tämän linkin kautta.

Koulutuksen toteutustavan muutoksesta, siirtämisestä tai perumisesta ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti. Lisätietoja saat koulutuksen vastuuhenkilöltä.

Järjestämme vallitsevassa tilanteessa pääsääntöisesti etäkoulutusta ja -ohjausta, mutta joissain tapauksissa koulutus voidaan järjestää kokonaan tai osittain lähiopetuksena. Lähikoulutuksissa noudatamme seuraavia toimenpiteitä ja ohjeita:

• Ryhmäkoko ei ylitä 20 henkilöä.
  • Koulutustilasta käytetään 50 % tilan maksimikapasiteetista.
  • Lähiopetuksessa käytetään kasvomaskia. Koko päivän kestävässä koulutuksessa jaetaan kaksi kasvomaskia jokaiselle osallistujalle. Puolen päivän koulutuksessa jaetaan jokaiselle yksi kasvomaski. Myös omia kasvomaskeja kannattaa ottaa mukaan.
  • Lähiopetuksessa pidetään 1−2 metrin turvaväliä.
  • Huolehditaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä vältetään lähikontakteja.
  • Koulutuksen lähipäivään ei voi osallistua sairaana tai jos on lieviäkään sairastumisen oireita.

Päivitämme tilannetta verkkosivuillemme ja viestimme tarvittaessa asiakkaillemme suoraan.

Seuraamme viranomaisviestintää ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Päivitetty 20.11.2020

VI FÖLJER CORONAVIRUS SITUATIONEN

Vi övervakar aktivt situationen kring coronaviruset och följar myndigheternas rekommendationer och de restriktiva åtgärder som den finska regeringen inför.

Vi strävar efter att använda oss av distansundervisning i fortbildningar och vi har också överfört fortbildningar helt till nätet. Utbudet av nätutbildningar kommer du åt via denna länk.

Förändringar, uppskjutande eller avbokning av fortbildning kommer att meddelas deltagarna personligen. Kontakta fortbildningens ansvarsperson för ytterligare information.

I den nuvarande situationen ordnar vi främst distansundervisning, men i vissa fall kan utbildningen organiseras helt eller delvis som kontaktundervisning. I närstudiedagar följer vi följande åtgärder och instruktioner:

• Gruppstorleken överstiger inte 20 personer.
  • Vi använder 50% av utbildningsutrymmets maximal kapacitet.
  • Ansiktsmasker användas i kontaktundervisning. Om utbildningen pågår hela dagen distribueras två ansiktsmasker till varje deltagare. I en halvdagsträning får varje deltagare en ansiktsmask. Det rekommenderas att man har också med sig egna ansiktsmasker.
  • Ett säkerhetsavstånd på 1−2 meter hålls i kontaktundervisning.
  • Kom ihåg en bra hand- och hosthygien och undvik nära kontakt.
  • Du kan inte delta i kontaktundervisning om du är sjuk eller har ens svaga symtom på coronaviruset.

Vi uppdaterar situationen på vår webbsida och är vid behov i kontakt till våra kunder.

Vi följer med myndigheternas uppdateringar och följer myndigheternas riktlinjer.

Uppdaterad 20.11.2020

Tietosuoja