Seuraamme koronavirustilannetta

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä sekä noudatamme Suomen hallituksen asettamia rajoitustoimenpiteitä ja viranomaisten antamia suosituksia.

Vallitsevassa tilanteessa järjestämme etäkoulutusta ja -ohjausta 30.6.2021 asti Helsingin yliopiston ohjeistuksen mukaisesti. Kaikkia turvallisuusohjeita ja kokoontumisrajoituksia noudattaen saatetaan poikkeustapauksessa järjestää lähikoulutustilaisuus. Tästä ilmoitetaan osallistujille erikseen.

Koulutuksen toteutustavan muutoksesta, siirtämisestä tai perumisesta ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti. Lisätietoja saat koulutuksen vastuuhenkilöltä.

Yliopiston tiloissa liikuttaessa on aina käytettävä kasvomaskia ja pidettävä kahden metrin turvaväliä.

Päivitämme tilannetta verkkosivuillemme ja viestimme tarvittaessa suoraan asiakkaillemme. Seuraamme viranomaisviestintää ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia.

Päivitetty 28.1.2021

VI FÖLJER CORONAVIRUS SITUATIONEN

Vi övervakar aktivt situationen kring coronaviruset och följer myndigheternas rekommendationer och de restriktiva åtgärder som den finska regeringen inför.

I den nuvarande situationen erbjuder vi distansundervisning tills 30.6.2021 i enlighet med Helsingfors universitets instruktioner. I undantagsfall är det möjligt att vi ordnar kontaktundervisning i enlighet med alla säkerhetsinstruktioner och mötesbegränsningar. I det här fallet kontaktar vi deltagarna.

Förändringar, uppskjutande eller avbokning av fortbildning kommer att meddelas deltagarna personligen. Kontakta fortbildningens ansvarsperson för ytterligare information.

Du ska alltid använda munskydd och hålla ett säkerhetsavstånd på två meter i universitetets lokaler.

Vi uppdaterar situationen på vår webbsida och är vid behov i kontakt till våra kunder. Vi följer med myndigheternas uppdateringar och följer myndigheternas riktlinjer.

Uppdaterad 28.1.2021

Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämispalvelut HY+ Oy