FI | SV | EN

Vill du utvecklas som kommunikatör?

När vi började marknadsföra vår svenska fortbildning i kommunikation kom det ett enigt svar från fältet. En önskan om en mera PRO utbildning istället för en grundläggande.

Vår tanke med en grundläggande fortbildning var att få med deltagare som gör kommunikationsarbete vid sidan om sitt vanliga arbete. Och att de sedan kunde fortsätta på våra finska pro-fortbildningar för kommunikatörer (Comma). Men nu önskar fältet en fortbildning för dem som varit yrkesverksamma en längre tid och som vill vässa och uppdatera sin kunskap. Så vi lyssnade.

Istället för att erbjuda en basic fortbildning för nya kommunikatörer riktar vi oss nu till er som redan är kommunikatörer men vill utveckla er kompetens. Ni vill veta vad den nyaste forskningen för med sig för arbetslivets utveckling, hur ni kan använda infografik för att visualisera ert budskap. Och inte att glömma SOME, ni vill få ut det mesta av sociala medier och helst vara lite före alla andra. Och mycket mer.

HY+ fortbildning är ingen quick fix på en dag. Vi vill fylla behovet på en längre processfortbildning där deltagarna utvecklas både individuellt men också utvecklar sin organisation. Därför erbjuder vi en 4-dagars omfattande fortbildning med expertinlägg från bland annat Kommunförbundet och Koponen+Hildén. Studiebesök på Miltton. Handledning. För att vi tror på förankring inom organisationen.

Om du känner dig träffad välkomnar vi dig med. Om du känner dig intresserad men vill påverka innehållet så var i kontakt. Fortbildningen Utveckla din kommunikationskompetens startar i höst och du kan anmäla dig här.

Bekanta dig med våra aktuella utbildningar.

Suosituimmat sisällöt

Uusimmat Blogit

Lue seuraavaksi