FI | SV | EN
Asiakastarina:

Uudenmaan liiton johdon valmennus

Uudenmaan liiton toiminta jatkuu vuoteen 2019, kunnes Suomen historian suurin hallinnollinen muutos, maakunta- ja sote-uudistus, siirtää liiton osaksi Uudenmaan sote-aluetta. Uudenmaan liitto johtaa uuden sote-alueen rakentamista, mutta rooli on haasteellinen selkeiden poliittisten päätöksien puuttuessa. Maakuntajohtajan mukaan johtajuus kuitenkin punnitaan muutoksessa, ja johdolla on keskeinen rooli muutoksen toteutumisessa.

HY+ toteutti Uudenmaan liitolle johdon valmennuksen 1.1.–25.1.2018. Valmennukseen sisältyi kolme lähipäivää sekä ennakko- ja välitehtävät. Toteutuksen teemat olivat luottamus, yhteinen ymmärrys ja usko muutokseen.

Muutoksen keskellä ainoat pysyvät elementit organisaatiossa ovat asiantuntijuus ja osaaminen. Johdon valmennuksen tavoitteena oli vahvistaa näiden osa-alueiden johtamisosaamista sekä antaa johdolle työvälineitä muutoksen toteuttamiseen. Valmennuksessa autettiin valmennettavia kartuttamaan liiton osaamis-, tieto- ja taitopääomaa ja jakamaan sitä muille tulosyksiköille sekä hakemaan toimintatapainnovaatioita asiantuntijuuden ja osaamisen johtamiseen. Lisäksi autettiin koko organisaatiota rakentamaan uusia ja säilyttämään olennaiset verkostot.

Valmennus sai osallistujiltaan hyvät tai erinomaiset päiväkohtaiset palautteet. Valmennuksen ansiosta johdon keskinäiset suhteet ja puheyhteys paranivat.

Kiinnostuitko yhteistyöstä? Organisaatiokohtainen, vain teidän tarpeisiinne suunniteltu koulutus on keino kehittyä juuri siinä ja siellä, missä sinä tai organisaatiosi haluatte. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tutustu myös muihin koulutuksiin ja valmennuksiin, joita olemme viime aikoina toteuttaneet asiakkaillemme.

Kiinnostuitko? Tutustu räätälöityihin koulutuksiimme!

Lisää asiakastarinoita