FI | SV | EN

Viestinnän koulutukset

HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö, joka tarjoaa käytännönläheistä koulutusta työelämän tarpeisiin. Kaikille avoimen täydennyskoulutuksen lisäksi HY+ tarjoaa räätälöityjä tilauskoulutuksia yrityksille, organisaatioille sekä julkisen sektorin toimijoille, tarpeitten ja toiveitten mukaan toteutettuna.

Viestinnän tilauskoulutukset yrityksille ja organisaatioille

Tilauskoulutus on asiakaskohtainen koulutus, joka tilataan organisaatiolle ja räätälöideen asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilauskoulutus auttaa kehittymään juuri siinä, missä organisaationne tarvitsee.

Vahvista organisaationne tulosta, tehokkuutta ja työhyvinvointia strategisella ja vaikuttavalla viestinnällä. Viestinnän tilauskoulutuksemme ovat käytännönläheisiä ja pohjautuvat tutkittuun tietoon.

Tutustu viestinnän ja vuorovaikutuksen tilauskoulutuksiin >>

Haluatko keskustella koulutus- ja kehittämisratkaisuista organisaatioille? Ota yhteyttä >>

Viestinnän avoimet koulutukset yksittäisille osallistujille

Avoimiin koulutuksiin voivat ilmoittautua kaikki koulutuksen teemasta kiinnostuneet. Koulutuksissa pääset kehittämään osaamistasi, jota voit hyödyntää työssäsi ja viedä eteenpäin työyhteisöösi.

Kehitä viestinnän osaamistasi ja organisaationne viestintää käytännönläheisesti uusimman tiedon ja asiantuntijoiden tuella. Tarjoamme viestinnän täydennyskoulutuksia niin viestinnän ammattilaisille, asiantuntijatehtävissä työskenteleville kuin esihenkilöillekin.

Tutustu viestinnän ja vuorovaikutuksen avoimiin koulutuksiin >>