FI | SV | EN

Johtamisen koulutukset

HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö, joka tarjoaa käytännönläheistä koulutusta työelämän tarpeisiin. Kaikille avoimen täydennyskoulutuksen lisäksi HY+ tarjoaa räätälöityjä tilauskoulutuksia yrityksille, organisaatioille sekä julkisen sektorin toimijoille, tarpeitten ja toiveitten mukaan toteutettuna.

Johtamisen tilauskoulutukset yrityksille ja organisaatioille

Tilauskoulutus on asiakaskohtainen koulutus, joka tilataan organisaatiolle ja räätälöideen asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilauskoulutus auttaa kehittymään juuri siinä, missä organisaationne tarvitsee.

Suunnittelemme, muotoilemme ja kehitämme yhdessä organisaatiosi tarpeita vastaavan koulutus-, valmennus-, kehittämis- tai muutosprosessin. Asiakaskohtaiset koulutuksemme johtamisesta, esihenkilötyöstä ja ohjauksesta tuottavat organisaatiollesi lisäarvoa ja kilpailukykyä.

Tutustu johtamisen, esihenkilötyön ja ohjauksen tilauskoulutuksiin >>

Haluatko keskustella koulutus- ja kehittämisratkaisuista organisaatioille? Ota yhteyttä >>

Johtamisen avoimet koulutukset yksittäisille osallistujille

Avoimiin koulutuksiin voivat ilmoittautua kaikki koulutuksen teemasta kiinnostuneet. Koulutuksissa pääset kehittämään osaamistasi, jota voit hyödyntää työssäsi ja viedä eteenpäin työyhteisöösi.

Avoimissa täydennyskoulutuksissamme kehität rohkeaa johtamisajattelua, jonka avulla tulosta tehdään yhdessä, kestävästi ja ihmisten hyvinvointi huomioiden. Valmennuksemme ovat osallistavia, opit käyttämään monipuolisesti erilaisia menetelmiä ja hyödyntämään digitaalisia välineitä oppimisen tukena.

Tutustu johtamisen, esihenkilötyön ja ohjauksen avoimiin koulutuksiin >>