FI | SV | EN

Täydentävää koulutusta työelämän tarpeisiin

HY+ on Helsingin yliopiston rahastojen kokonaan omistama, täydennyskoulutukseen, jatkuvaan oppimiseen ja erilaisiin kehittämispalveluihin erikoistunut yhtiö. Uskomme vakaasti, että tuore tutkimustieto ja siihen pohjautuva käytännönläheinen koulutus ovat parhaita keinoja niin yksilön kuin organisaation kehittymiseen. Suomi on koulutuksen huippumaita, joten miksi emme hyödyntäisi tätä osaamista myös aikuiskoulutuksen maailmanvalloituksessa? Helsingin yliopisto kuuluu maailmanlaajuisessa vertailussa tutkimusyliopistojen parhaaseen prosenttiin. Siksi HY+ voi ylpeänä todeta tarjoavansa asiakkailleen maailman parasta täydennyskoulutusta, jonka taival on alkanut Helsingin yliopistossa jo lähes 40 vuotta sitten.

Kannustava ja nykyaikainen johtaminen, henkilöstön kyky oppia uutta ja hyödyntää saamansa tieto sekä oikea-aikainen ja toimiva viestintä luovat perustan minkä tahansa organisaation toiminnalle. Kun nämä keskeiset osa-alueet toimivat saumattomasti yhdessä, on niillä suora vaikutus koko organisaation hyvinvointiin – ja tuottavuuteen.

Me HY+:ssa haluamme tehdä merkityksellistä työtä yksilön, organisaatioiden ja koko yhteiskunnan hyväksi. Me nautimme työstämme, ja sinä voit nauttia sen hedelmistä.

AVOIMET KOULUTUKSET ITSENSÄ KEHITTÄJÄLLE

Järjestämme kaikille avointa täydennyskoulutusta monista eri teemoista ja aihealueista. Koulutusten kesto vaihtelee lyhyistä puolen päivän koulutuksista laajoihin, monivuotisiin oppimiskokonaisuuksiin. Tällä hetkellä suurin osa koulutuksista toteutetaan verkossa, sillä haluamme varmistaa oppimisen jatkumisen. Se on tulevaisuuden työelämän kannalta yhä merkittävämpää ja tarjoaa arvokasta sisältöä ihmisten arkeen.

Tutustu avoimiin koulutuksiin

RÄÄTÄLÖIDYT TILAUSKOULUTUKSET YRITYKSILLE JA JULKIS­SEKTORILLE

Jokainen yritys, työyhteisö ja organisaatio on ainutlaatuinen. Voidaksemme aidosti ja mahdollisimman tehokkaasti auttaa yksittäistä työyhteisöä tai organisaatiota, tarjoamme avointen koulutusten ja valmennusten ohella myös asiakaskohtaisia eli räätälöityjä koulutus- ja kehittämisratkaisuja organisaatioille. Asiakaskohtaisissa koulutuksissa ja valmennuksissa käytössänne on kymmeniä kiinnostavia Helsingin yliopiston tieteenaloja. Tavallisimmin organisaatiot kaipaavat apua esimerkiksi ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämiseen, modernin johtamisen ja digitaalisuuteen painottuvan esihenkilötyöskentelyn vahvistamiseen sekä organisaation kulttuurin rakentamiseen.

Tutustu tilauskoulutuksiin

OSAAMISEEMME LUOTTAVAT

Tutustu koulutuksiin ja valmennuksiin, joita olemme viime aikoina toteuttaneet asiakkaillemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!