Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!

FI | SV | EN

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää HY+ Oy, jäljempänä “HY+” (PL 53, Fabianinkatu 32, 00014 Helsingin yliopisto, Y-tunnus: 2764406-8).

Arvontaan osallistuvat vastanneet. HY+:n henkilökunta perheenjäsenineen ei voi osallistua arvontaan.

Palkintona arvotaan HY+:n Aivot ja työ -verkkokoulutus. Palkinnon arvo on 180 € (+alv 24 %)
(yht. 223,20 €) euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Osallistumisoikeus toimitetaan voittajalle sähköpostitse.

Arvonta suoritetaan mahdollisimman pian ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan tulee kuitata voittoilmoitus, jonka jälkeen HY+ lähettää osallistumisoikeuden sähköpostitse. Palkinto toimitetaan voittajalle mahdollisimman pian voittoilmoituksen kuittauksen vastaanottamisesta. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 päivän sisällä, järjestäjällä on oikeus arpoa palkinto uudestaan.

Nämä säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistujien tietoja käytetään palkinnon arpomiseen ja sen luovuttamiseen voittajalle. Arvontaan osallistuneet liittyvät myös HY+:n uutiskirjeen tilaajiksi. Uutiskirjeen tilauksen voi perua milloin tahansa eikä se sido mihinkään. Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löytyy HY+:n tietosuojaselosteesta. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai näiden sääntöjen vastaisesta osallistumisesta, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Häiriö sivustolla

Verkkosivuillamme on häiriö, jonka takia ilmoittautuminen avoimiin koulutuksiin ei välttämättä toimi. Vikaa korjataan. Pahoittelemme häiriötä!