FI | SV | EN

Suosittu DigiKouluttaja-koulutuksemme saa jatkoa uusilla ajankohtaisilla sisällöillä!

Verkkopedagogiikan ja oppimismuotoilun perusteita käsittelevään erittäin suosittuun DigiKouluttaja-koulutukseemme on tulossa toivottu jatko-osa loppusyksystä 2024! Koulutuksen ensimmäiseen osaan on osallistunut satoja verkkopedagogisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä erilaisista organisaatioista; koulutettavina on ollut niin oppilaitosten väkeä kuin yritys- ja järjestösektorien osaamisen kehittämisen ammattilaisia. 

DigiKouluttaja 2 – verkkokoulutusten pedagogisen laadun kehittäminen -koulutus tarjoaa syventävää tietoa verkkokoulutusten laadun kehittämisestä käytännönläheisellä tavalla; osallistujat työstävät omaa työn alla olevaa verkko-oppimisjaksoa tai tarkastelevat valmista verkkokoulutusta koulutuksen teemojen näkökulmasta. Osallistujat saavat henkilökohtaista ohjausta ja palautetta kansainvälisesti tunnustetuilta verkkopedagogiikan asiantuntijoilta, unohtamatta vertaistyöskententelyä ja -palautetta.  

Sinun ei ole tarvinnut käydä DigiKouluttaja 1 -koulutusta voidaksesi osallistua koulutukseen, mutta verkkopedagogiikan perusteet on hyvä olla hallussa. Kuitenkin myös jo pidemmälle edistyneet osallistujat ja organisaatiot saavat taatusti koulutuksesta uutta hyödyllistä ja innostavaa antia. Koulutuksen avulla pysyt ajan tasalla verkkokoulutuksen uusista tuulista; tarkastelemme myös mm. generatiivisen tekoälyn hyödyntämistä kouluttajan työssä.

Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Tarkemmat tiedot avoimen koulutuksen sisällöistä ja ajankohdasta täällä. Jos olet kiinnostunut tilaamaan organisaatiokohtaisen, räätälöidyn toteutuksen koulutuksesta, ota yhteyttä!

Selja Saarialho
040 352 5004
selja.saarialho@hyplus.fi 

Suosituimmat sisällöt

Uusimmat Blogit

Lue seuraavaksi