FI | SV | EN

Tukea hybridiopetukseen

Koulutuksen avulla osallistujat tutustuvat hybridiopetuksen mahdollisuuksiin, reunaehtoihin ja hyviin käytänteisiin opetuksen tukena.

Hybridiopetus on vaihtoehto ja mahdollisuus lähi- ja etäopetuksen rinnalla. Hybridiopetuksen soveltuvuus opetukseen riippuu monista tekijöistä, kuten käytettävissä olevista resursseista, opetuksen sisällöistä ja opettajan sekä kurssille osallistuvien opiskelijoiden tarpeista.

Hybridiopetus mahdollistaa opintojen paremman saavutettavuuden ja tarjoaa uudenlaisen tavan osallistua opetukseen. Samalla se edellyttää uudenlaisia toimintatapoja ja taitoja niin opettajilta kuin oppijoiltakin.

Hyödyt

Koulutuksen avulla osallistujat tutustuvat hybridiopetuksen mahdollisuuksiin, reunaehtoihin ja hyviin käytänteisiin opetuksen tukena.

Osallistujat pääsevät turvallisessa ympäristössä suunnittelemaan ja toteuttamaan käytännössä hybridiopetusta ja hankkimaan sitä kautta positiivisia kokemuksia.

Sisältöjä

  • hybridiopetuksen mahdollisuudet ja haasteet opettajan/opiskelijan näkökulmasta
  • hybridiopetuksen hyvät käytänteet
  • miten huomioida sekä lähi- että etäosallistujat
  • vuorovaikutus ja osallistaminen hybridiopetuksessa
  • helpot digivälineet hybridiopetuksen tukena

Toteutustapa

Koulutus toteutetaan 2 x 3 t osallistavana webinaarikoulutuksena Zoomilla tai Teamsilla tilaajan toiveen mukaan. Koulutuksen sisältöjä ja laajuutta voidaan räätälöidä tilaajan toiveen mukaan.

Tilaa koulutus

Sisältöjä ja toteutusta voidaan räätälöidä tilaajan tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Anne Burman
050 415 0538
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Yhteydenottopyyntö

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilöt

Anne Burman
050 415 0538
etunimi.sukunimi@hyplus.fi

Vastaavia koulutuksia

Ajankohtaista

Työyhteisö on aarrearkku
Työyhteisössä jokaisella on oma vastuualueensa, mutta yhdessä yksilöt ovat paljon enemmän. Monien organisaatioiden SWOT-analyysin ensimmäisenä […]
Hyvä yksilön ja osaamisen johtaminen vie parempiin tuloksiin
Blogiteksti on julkaistu alun perin 2.4.2019 ja päivitetty 16.2.2023. Strategisessa johtamisessa olennaista on osaamisen johtaminen, […]
Love Ope -villasukat
Love Ope -villasukkien neulontaohje
HY+:n opetusalan tiimistä löytyy myös innokkaita neulojia. Asiantuntijamme ovat suunnitelleet hauskat Love Ope -villasukat, ja tämän […]